Ditt innehåll här

20090831

Har varit vid mormor idag och hjälpt henne lite med bilen sen cyklade jag hem till gammelmormor och hälsade på, hon blir alltid lika glad :-) Jag hann tyvärr inte träffa Anna och Rasmus något idag men det blir imorgon instället <3 då ska vi ta en fika på cafeét här i byn. Jag har inte fikat där sedan jag var liten tror jag? Det ska bli skojsi, är så glad att dom ska flytta hit också! <3

Nu ska jag och älskling gå upp till Marie och skriva ut lite papper sen går vi direkt hem till pappa och säger grattis, för farsgubben fyller ju år idag! :-)

Helgen och sånt

Tapetseringen är klar, hyllor är uppe och det är vackert! Tack så hemskt mycket pappa för hjälpen. Jag är helnöjd.. ser precis ut som vi hade i Smedjebacken men ändrade lite på väggarna bara.

Vad tycks?

FÖRE


EFTER

Vi har storstädat och fixat en massa hela helgen men nu är vi helt klara med allt.. nu känns det riktigt bra! Vi packade det mesta i dag också, så det inte blir så stressigt sen. Jag har lite att göra till tisdag, måste till mormor och fixa klart hennes bil, hälsa på gammel mormor och träffa Anna och Rasmus. Och växla massa mynt kom jag på.. ah och lite annat smått men det ska nog ordna sig. Mamma skjutsar oss till Borlänge station på tisdag, skönt det.  Tjänar man in nån hundring och slipper byten.

I fredags kväll bjöd vi pappa på mat hos Sussi's Mat och catering för han fyller år imorgon, Grattis! Det var riktigt trevligt.. vi tog oss nån öl och blev bjudna på jäger. Jag fick lämna mitt namn och telefonnummer igen (jobb) så nu hoppas jag på det bästa! I lördags tapetserades det här som sagt, men på kvällen tog jag och Fredrik det riktigt lugnt. Vi har inte haft en lugn lördag sen vi flyttade hit tror jag.. så det var riktigt skönt, lagade ordning potatisgratäng med quornfärs, yummie :-)

Nu ska jag ta mig en kopp te och njuta av söndagskvällen! Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag har.

   


Jag vill åka nuuu

Jag längtar till onsdag! eller tisdag.. blir nog så att vi får lov att åka till Arlanda på tisdag kväll och sova där under natten. Obekvämt att sova på ett stenhårt golv men så går det när man inte har körkort :-) Om någon har lust att hämta oss på Arlanda den 9 september vid kl. 21.00 blir jag överlycklig. vill jag inte sova på något hårt golv för det tidigaste tåget vi kunde ta gick vid sextiden tror jag.. så säg gärna till om nån av er har lust, I will love you forever. haha :-)

Milton och Flisen är bättre idag, skönt! Har varit så orolig.. dom var inne hela dagen igår och sov för det mesta vilket var bra, nu är dom utvilade. Jag vaknade med Fredrik i morse, klockan fem.. jag kunde verkligen inte somna om så jag la mig i och kollade på en film istället :-) så nu har man hunnit med lite, ska tvätta två maskiner också.. sen när älskling kommer hem ska vi slipa och måla.. ska bli så kul att äntligen få fint!


Tatuerade Lena igår

Jag är inte så brå på det här..

... med att blogga. Vad tråkig jag är. Tappar lusten helt till och från men det vet jag att väldigt många andra också gjort under sommaren.

Har under hela morgonen försökt att komma fram till vetrinären men det är ju omöjligt. Bara upptaget, att dom inte kan ha telefontid under hela dagen? Milton har haft en rejäl snuva, Stina hade det innan sen blev det Milles tur och nu Flisen, men Milton andas lite tungt nu men är mycket bättre än förut. Tänkte bara höra om jag lär åka in med han eller om det försvinner av sig självt.

Förra veckan var det Antikrundan här i Grängesberg, det är inte ofta det händer grejer i den här byn inte så det var ganska kul faktiskt. Lite drygt var det att köa allt men det funkade.  Rasmus var nog gladast över att vara där :-)

     

Igår bokade jag och Fredrik en resa, vi åker till Playa del Inglés på onsdag, det ska bli riktigt skönt att komma bort ett tag! Hoppas på mycket fint väder :-) Trodde inte vi skulle åka snart, vi tänkte först boka en resa till Bulgarien lite senare, till samma ställe vi var första gången, men vi ville vara med och festa på kina den 11e så det gick inte. Nu kan vi vara med på båda! Jag har aldrig varit där så det ska bli kul att komma till ett annat ställe, vi valde all inclusive den här gången med, vi tjänar på det för maten där är ju inte speciellt billig. Vi tänkte inte slösa så mycket pengar nu för Fredrik jobbar sista dagen på fredag och jag är ju arbetslös så.. men det är som det är :-)

Idag kommer Lena (kusin) och ska få sig en tatuering annars händer det nog inte så mycket, vädret är ju inte speciellt bra. Imorgon ska vi slipa och måla vardagsrummet, det ser jag fram emot :-)

Nytt inlägg

Redan tisdag? Vad fort dagarna går.. men jag har haft grejer att göra hela tiden iallafall, vilket är bra :-) kräfttagningen och kräftskivan i helgen var kanonkul. Det var ungefär som jag väntat mig, haha.. nu längtar man till nästa år. Jag vet inte riktigt vad jag kan skriva om den, förutom fylla och ja.., kanonkul. Bäst vi håller allt för oss själva :-D
Söndagen spenderade vi på soffan, men jag och Fredrik rörde oss lite när vi cyklade ner till adria för att äta pizza. Vi hyrde två filmer och hade massa mys hemma.

Idag har jag träffat Anna och Rasmus, (<3hela dagen) lika trevligt som vanligt! Vi tog en promenad ner till byn och konsum och handlade lite, nyttigt att gå men vad kommer jag hem med då? Ett paket dammsugare.. tryckte tom med i mig två stycken så fort vi kom utanför affären, duktigt Eve, duktigt. Men vafan, man lever bara en gång? Kan man inte få äta lite av det goda då?
Imorgon hoppas jag på fint väder för då ska jag och Anna grilla. Det vore inte helt fel det inte. Om ett tag ska jag gå upp till Marie och Stefan, vi är kattvakt denna vecka för dom är och gottar sig i Grekland igen :-)
fast först blir det varm soppa och rostad macka!

Kräfttagning

Om en och en halv timme ska jag väcka karln min, han har jobbat natt.. sen efter det tar vi cyklarna till hörks hage och hem till mamma och Mikael. Ser mycket fram emot den här dagen, vi blir bjudna på grillat, yummie.. sen ska jag tatuera in 'Ella' på bror min :-) och någon gång efter det bär vi ut på sjöng och stannar där ett bra tag.. tur att det är fint väder men synd att det blåser så kallt. Men jag har skickat med massa varma kläder med mor som var här för ett tag sedan.

Igår åkte jag och Anna tufftuff tåg in till stan och kikade lite PLUS att vi åt på chinatown, helt underbart som alltid, undrar om jag någonsin kommer tröttna på deras mat? Gårdagen var riktigt trevlig! Vi ska träffas mer nästa vecka :-)

 
                                      Jag och Fredrik lagade 
                                      jättegod mat på kvällen


Nej om man ska ta och hoppa in i dushen kanske? Ingen mening egentligen men jag känner mig så skitig så vafan :-) ha en trevlig helg allihopa! I know I will.

Back on track?

det vet man aldrig.. men nu skriver jag igen efter en ganska lång bloggtorka.
Jag och Fredrik var till Stockholm i lördags vilket var helt underbart, vi hade jätteroligt. Shoppade, åt och drack gott och skrattade nästan hela tiden på Gröna Lundsteatern. Stockholm Live var sjukt roligt faktiskt, det kommer vi lätt göra om. Synd att det gick för fort bara.. en vecka minst, hade inte varit helt fel :-)
I helgen blir det kräftfiske och kräftskiva hos mor min, det tror jag kommer bli riktigt trevligt, Daniel kommer hem också, så jag ska nog tatuera han på fredag :-) Jessica är underbar och ska släppa in och ut katterna på lördag och kanske söndag. Så slipper man tänka på det, men natten till lördagen så tar vi nog en taxi hem iallafall. Ganska långt att gå om man har fått i sig några pilsner.. speciellt när dom har köpt nio lådor öl och sju vinkartonger på sju personer.
Det blir toppen det här!

     

Nu ska jag försöka komma på något som jag ska äta på lördag, skulle aldrig sätta en kräfta i käften :-) imorgon förmiddag blir det nog en tripp in till stan med Anna :-)

Test