Ditt innehåll här

.



En väldigt vacker familj!

Joely moley börjar bli gammal nu, kommer så väl ihåg träffen med grabbarna -05.
Det var en underbar dag!



091027

Det blev massa mys idag med, gillart! Jag och Jessica gick ner på byn och hyrde film och köpte lite gotte till oss och Fredrik. Filmen var helt ok, bra rolig ibland :-) Kusin och jag pratade även lite om framtiden, det kommer bli toppen! It's a secret. Ett bra tag fram över iallafall.
Jag längtar jättemycket till lördag, kusin, jag och Fredrik ska ha Halloween mys. Jag har köpt en pumpa som vi ska fixa och självklart ska vi fixa lite mer, bakning blir det också och tre nya skräckfilmer ska vi se.

Om en halvtimme börjar Andra Avenyn och efter det blir det Hell's Kitchen!


       Dagens film

plutten börjar bli stor

Var hem till Anna och Rasmus idag <3.
Rasse är så duktig nu, han börjar bli stor, han fyller ju snart 1 år! Åh vad tiden går fort. Jag är glad att jag kan träffa dom så ofta nu. Det mår jag bra av.

My weekend.



Helgen var superbra, jag har haft en riktigt trevlig helg!
I fredags åkte jag, pappa och syster till Borlänge.. det blev några timmar på Kupolen. Jag köpte ett linne på hm, schampoo och en ögonbrynspenna, inte så mycket men det fick räcka den här gången :-) på kvällen cyklade jag hem till mamma, vi, syster och Fredrik åt fajitas, det är så otroligt gott med qournbitar, pröva det! Tog oss några öl och hade det skoj. I lördags åkte jag, Fredrik och mamma till Kupolen (igen!) men bara en snabbvända denna gång, jag fick mig ett par vinterskor av mamsen, behövligt, jag tror jag inte haft ett par riktiga vinterskor på.. 6-7 år. Har bara vandrat omkring i converse :-) efter snabbvändan åkte vi till något ställe och åt, underbart gott var det! Sen blev det storhandling på Citygross i Falun.. och på kvällen blev det massa mys, som fortsatte under hela söndagen, Jessica kom och det var toppen! :-)


på väg till citygross




maten, Mmmmmmm...


hm.

Varför blir man alltid lurad av klockan någon gång under dagen när man ställt om den?
händer mig jämt! :-)

Ludvika

Nyss varit på stan med två av dom bästa!

Anna <3

Tove <3


Vi åt underbar kinamat!


myspys.

Jag tatuerade grannen idag, gjorde klart rosen som jag påbörjade för två tre veckor sedan.. hade ju bara gjort kontuererna men nu är den ifylld med massa färger :) Jag blev riktigt nöjd. Och hon med! Efter det gick jag den korta biten upp till kusin Jessica, vi bakade negerbollar och tittade på 'Christine', riktigt mysigt <3.
Imorgon ska jag åka in till stan, jag ska följa med Tove som ska skriva in sig på Arbetsförmedlingen och så ska vi äta buffén på Chinatown, underbart gott! Det här har varit en bra vecka fast jag har mått lite småkasst med huvudvärk, magvärk och hosta. Tack gott folk!





Blah.

Jag har varit sjuk, därför jag inte skrivit något har inte orkat.. nu har jag väl bara den skitdryga hostan kvar, hostar närstan så jag spyr. bläh.
Jag har haft besök hela dagen, först av Tove och vovven Kalle sen kom Johanna och efter det Jessica. En mycket trevlig dag med andra ord :-)
Jag ska försöka orka skriva lite länge nu i veckan.. det visar isg. Nu blir det soffan, pussGonatt.

-



kan inte sova. är inge trött. imorgon kommer jag nog också vakna kl sex. varför kan jag inte sova för?

PUNKFESTen








Fyfan vad kul jag hade! Det blev verkligen en lyckad fest. Bandet var skitbra och trevliga, jag fick mig många skratt. Alla som kom verkade ha skitkul och just nu är jag bara så glad. Synd att Anna blev så trött och åkte hem vid ett-tiden, hon missade en hel del, men det är som det är :) jag var hemma vid halv fem tror jag. Det var också synd att inte Jimmy, Kalven och några inte hade skjuts hit.. hade varit kul att träffa dom.

Det dryga var ju dagen efter när man var tvungen att gå ner och städa undan skiten. Fredrik sov ju kvar i lokalen med några av bandet så han hade städat mycket innan vi kom ner, duktig pojke :) Men nu är allt över och man har inget att se fram emot, hmm. tråkigt, men någonting borde väl dyka upp snart hoppas jag! Är sugen att åka iväg på en kryssning med massa trevligt folk.

Det finns skitmycket bilder på min bilddagbok för er som är sugna att kika, ni måste dock fråga mig efter lösenordet. Har gjort så nu..





 

(man kanske ska bli punkare på heltid, haha.. för så roligt jag hade då har jag inte haft på länge)


torsdag.. fredag.. LÖRDAG!

Den här veckan har gått fort, som jag förstod att den skulle göra. Imorgon ska vi hämta nyckeln till lokalen, vilket vi väntat på i ca tre veckor :) nästan allt är fixat till festen.. tror jag. Presentkort glömde jag dock köpa igår när vi var in till stan, det får anus fixa när hon ska in, höhö. Jag tror verkligen och hoppas, att det kommer bli en grymt lyckad fest. Mycket blandat folk, band, ah.. massa mer.
Tyvärr så har ju många backat ur nu i veckan men vi har fått in några andra istället. Jag hoppas lite gamla goda vänner dyker upp också. Men alla är ju så jävla sega med besked.
Vi skulle behöva några fler brudar så vill du komma är det bara att höra av dig.

Mina kängor kom i tisdags vilket var toppen, synd bara att dom var så jävla mycket förstora men det är som det är, jag får se ut som en clown :) tänker använda dom annars iallafall. Åh, jag vill ha lördag nu. NU. Jag längtar.. men snart är det dags! Lördagen kommer bli sjukt stressig, först kalas, sen möta upp bandet, äta med dom, sen lär jag hem och duscha och fixa mig.. ah det blir värt all stress.

Nu ska jag nog lägga mig på soffan och gotta i mig lite cream cheese chips (världens godaste chips). Har knappt ätit något idag så det kan jag allt få göra. PUSS.


Bakning

Jag har varit riktigt duktig idag, jag tänkte bara baka kärleksmums men det blev sockerkaka, bullar och kakor också :) det känns i ryggen att jag hållt på hela dagen.. ajaj. när ska värken gå över?



      


ge mig lördag

åh vad jag längtar till lördag, den här veckan kommer gå fort för jag har saker att göra varje dag, vilket är toppen! just nu håller jag på och hör med folk, vilka som kommer och inte.. och dom flesta är på :) och det gör mig såå glad! men det är fortfarande många på kanske, vi vill verkligen ha svar nu så skynda er lite ;) några som tryckt ja, kommer inte vilket jag stör mig på. Är man inte säker ska man inte acceptera inbjudan. men det är som det är.. ska bli kul att träffa (nästan) alla smebackare också, var längesen!
åh, jag måste ta mig in till stan och fixa presentkort och sprayfärg. och lite annat från dollar. ah det ordnar sig!

Helgen som var då, den var lugn och skön. Hade fredagsmys med älskling, idol och massa gotte, i lördags mös jag och jessica med två filmer och ännu mer gotte <3 det var riktigt trevligt!

ne, nu ska jag baka kärleksmums till älsklings kalas :)

:D

Jag fick mina byxor idag :D

<3

Test