Ditt innehåll här

<3



När älskling kom hem idag hade han med sig tre rosor till mig. Du är så underbar,
Jag Älskar Dig!


090929

Mysig höstpromenad med Anna, Rasmus och Jessica <3





paket

Jag känner på mig att jag inte kommer få byxorna jag vann på tradera.. jag måste ha dom nu. I morse när jag skulle hämta posten såg jag ett paket i postlådan och blev jätteglad, 'jag har fått dom'. Men faen, det var grejer från SP Crew, jag blev ju självklart glad över det med, men jag hade verkligen velat att det var byxorna, för det är lite mer bråttom med dom, men men.. hoppas, hoppas på imorgon :)


.

Gårdagens middag!


.

Jag har nyss tittat på Emmas bilder, på hennes och Tobias lilla Cornelia och jag blir helt tårögd, gud vad jag längtar tills det är min tur. <3

GRATTIS TILL ER!


Helg!

    

Gårdagen var mysig, det blev fredagsmys med Fredrik, Anna och Rasmus. Vi åt tacos,  gott som tusan! Sen blev det Idol.. och jag ska säga att jag tycker det är grymt skönt med en nykter helg. Får se hur det blir idag, jag känner ett litet sug efter en kall en, men då får det bara bli en. tror jag. Pappa kanske kommer hit och ska bli tatuerad av Fredrik, jag har så ont i ryggen så jag orkar inte.. får se om jag har ont nästa vecka, då avbokar jag dom jag har att tatuera. I morse vid tiotiden åkte jag, fredrik, mamma och mormor till Kopparbergs marknad.. det var kul men grymt drygt, jag gillar inte så många människor på en och samma gång, dom flesta vägrar ju flytta på sig eller så knuffar dom till en så jävligt att jag blir förbannad :) haha. men men.. det gick. Min mobil var helt död, typiskt när jag ville få tag på Anna för jag och älskling köpte en snygg t-shirt åt Rasmus som vi ville ge på en gång. Men idag hade jag tur, när vi ätit på en pizzeria och skulle gå ut därifrån är hon på väg in. Hur kan det bli så? Jag blev väldigt glad och hon blev glad för t-shirten också, hihi :) Blev lite annat köp också, 14 par strumpor fick jag av mamma och ett par skitsnygga leggins av Fredrik, tack så mycket! <3

 

Vi har hyrt två filmer också; 'Role Models' och 'Wallander - Tjuven', någon som sett dom?Nu orkar jag inte skriva mer så det får räcka så här, hoppas ni också har en riktig trevlig kväll!



Trevlig dag

skriver ett snabbt inlägg nu innan idol börjar.. den här dagen har varit riktigt bra och trevlig! jag gick hem till anna vid halv tolv, tove och jag kom samtidigt :) vi fikade och tjålade om allt, åh vad jag trivs bra med dom tjejorna. vi har alltid lika kul. när jag kom hem senare ringer anna och säger att hon vunnit våra kängor på tradera för 71 spänn. underground för 71 spänn, förstår ni hur bra det är?! :) sen budade jag på fredriks kängor och vann dom med, toppen säger jag! ett tag efter det kom jessica, jag hjälpte henne med lite bilder, lagade mat, sen kom vi på att vi ville baka kärleksmums, så jag ringde pappa så han fick skjutsa ner oss till ica (tack!).. när vi handlat åkte vi hem till kusin och bakade där å jävlar vad gött det blev! Tack alla för en jättetrevlig dag!

      

Hallå låå

Var hem till mormor idag, var där i nästan 5 h, hjälpte henne lite med bilen, åt mat och pratade, det var trevligt. När jag kom hem ringde jag Anna, tio minuter senare möttes vi vid kiosken, blev både strips, dip och massa godis. haha, i know.. men vafan, jag kan inte hålla mig :) efter det gick vi hem till mig och bakade sockerkaka! Vad duktiga vi är. Vi ska fika med Tove imorn hemma hos Anna så det blir ju perfa med nybakad sockerkaka, vi tjuvsmakade lite och den smakade riktigt bra :)
Nu sitter jag här och är jättetrött.. har nyss gjort matlåda åt älskling, tänkte försöka hinna ta mig en dusch innan Idol börjar. Föresten så fick Anna en till tidig present av mig, en tavla som jag målat.. ni kan ju kika här under. Jag blev riktigt nöjd, den var ganska enkel att måla.. men det är nog bara för Rasse är så otroligt söt :)




 


Tjugoförsta

Helgen var trevlig men lördagen kunde vara lite bättre men jag hade kul iallafall :D det blir som det blir. Det var kul att partaja men nästa helg hoppas jag blir någorlunda nykter. På fredag ska jag och Anna hämta nyckeln till Finska föreningen för hon och Fredrik ska ha födelsedagsfest med punktema där den 10:e vilket jag längtar sjukt mycket efter :-) kommer nog bli riktigt kul med massa olika folk. Om det finns någon här som kan låna ut ett par kängor i storlek 38 blir jag glad! Vill helst ha det på fötterna.
neaj fan vad trött jag är, nu blir det en film!

Fredag

Nu har vi äntligen massa mat hemma, det känns bra :-) jag och mamma var och storhandlade i morse. Sen var jag in på systemet och köpte hem lite (eller njae) gott att dricka till nu i helgen. Anna kommer ner hit sen får se om det kommer någon mer.. har iallafall gjort ordning guacamole och salsa som jag tänkte vi kunde ha som tilltugg innan det bär av till vandrarhemmet, tur att man nästan bor granne med det :-)
Jag har nyss färgat håret, samma som förut. Det behövdes verkligen för det blektes så mycket av solen när vi var på Gran Canaria och så var det sån utväxt också. Imorgon på dagen blir det att gå ner och kika på marknaden men det är väl bara skit.. förut var ju marknaden här i Grängesberg väldigt stor och bra, tyckte iallafall jag. Men det är som det är.
Hoppas Carro och Zoohar kommer förbi på söndag, saknar dom två så sjukt mycket. Och Jimmy. Och Micaela. Usch hur det kan bli men bara så ni vet så tänker jag på er varje dag <3

Nu ska jag fixa klart maten för nu kom min älskling hem från jobbet, ha en trevlig helg :-) Kom gärna till Parken imorgonkväll!

...




Nu finns det lite bilder uppladdade på min bilddagbok, så det är bara att kika :-)


Veckan

Veckan började lugnt.. tog en promenad med Anna och Rasmus igår och jävlar vilken fart jag hade i mig ;-) ska det forstätta så här kommer jag gå ner mina 3-4 kg som jag vill bli av med. haha. Kvällen avslutades iallafall framför tv'n med Svenska Hollywoodfruar, vilka människor.. pfft. Om ett tag ska jag nog hem till mormor, måste ringa och höra om hon är hemma först, men om, så ska vi vaxa hennes bil, wehoo. njae. Och imorgon ska jag nog tatuera grannen, om jag orkar cykla och köpa handskar vill säga. Torsdag, inga planer. Fredag, storhandla sen på kvällen blir det såklart att ta en tur till vandrarhemmet :-) och lördag hörni, blir det Parken och jag hoppas ni hakar på?

Jag vet att jag är seg att ladda upp bilder, har inte haft ork för det är säkert 300 st. Men jag ska. Någon gång, jag lovar :-)

Hemma från en underbar semester

Allt har varit toppen! Vädret har varit härligt, hur varmt som helst. Maten har varit yummie. Ölen har varit kanon. Ah allt, det var en underbar semester helt enkelt :-) tack älskling så jättemycket för allt <3
jag tänkte lägga upp lite bilder sen på min bilddagbok så ni får gärna kolla där, men jag hinner inte det idag så det får bli nån gång under helgen. Ikväll ska vi in till stan och äta och dricka gott på kina. Det kommer bli riktigt trevligt.
Jag var nyss hem till Anna och kollade på hennes lägenhet, den var jättefin, och stor :-) tänka sig att hon flyttade hit till slut.. jag får nästan alltid som jag vill, hihi.
Hinner inte skriva mer nu men nu vet ni iallafall att jag lever, för er som bryr sig om det.. hejhej.

på Arlanda

och jag är jättetrött. Men det är omöjligt att sova pga av två jävla ungar som inte kan hålla käften. åh blir så sur. Och det är jättelång tid kvar tills planet går. Vi tänkte sova till fyra iallafall men det blir nog inte så. det kommer nog bli en trött och grinig eve om några timmar, men jag har redan förvarnat Fredrik iallafall, haha :-)
Happ, det är väl bara att sitta här och vänta till fem när vi ska ställa oss i incheckningskön.. hoppas ni sover gott där ni ligger! Är inte nå avundsjuk.

'host host'

Snart så

.. åker vi. Eller ja, ganska snart :-) Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag medans potatisen kokar. Jag har nyss träffat Anna och Rasmus, alltid lika trevligt <3 tänkte slänga upp lite bilder på gullarna bara, får se om jag skriver något när jag sitter på arlanda, har ju några timmar på mig där :-)
Hoppas ni får det underbart här hemma i Sverige och jag hoppas jag får det underbart där borta. Skriver väl så fort jag kommer hem om inte förr.
PUSShej.

   



 


Test