Ditt innehåll här

Lördag

Igår blev det
fredagsmys med älsklingen!

 

Vi lagade jättegod middag, (smördegs)inbakad fläskfilé och potatisgratäng,
mumma!
Hinner inte skriva mer nu, lär ta och göra mig ordning för snart kommer
mamma och hämtar mig för vi ska en vända till Kupolen :-)

Bakat

Jag bakade lite på morgonkvisten, idag blev det muffins med nutella frosting, vanliga muffins med lite blockchoklad och jitterbuggare. Yummie.. fast usch, jag har inte smakat något av det när det blev klart. Blev och må illa efter att ha smakat på frostingen med nutella och grädde. Men Fredrik tyckte dom blev jättegoda iaf :-)

 

Nu ska jag äta lite mat, pastagratäng och grillad kyckling!

Aubs



varje år gör jag en ny bild & skickar till hennes mamma ♥


hos kusin

Nu sitter jag hemma hos Jessica, vi kom nyss hit efter lite fixande med hennes projektarbete. Just nu tränar hon på crosstrainern och jag tänkte hoppa på den efter henne, men aldrig att jag orkar så länge som hon, haha. Ska komma igång nästa vecka.. lite iallafall ;-)

storhandlat

Har precis kommit hem, var till stan och storhandlade, pjuuu..
tack kusin Jessica för skjuts och hjälp! :-) Nu ska jag packa upp varorna
och börja med maten, sen kommer Jessica hit och jag ska hjälpa henne
lite med projektabetet!


23 februari

Idag har jag tatuerat min kära kusin Eleonor, hon fick sig en blomranka på ryggraden, skönt ;-)
hehe, men det gick bra hon var en duktig kund!



Jag har precis skrivit klart notan inför morgondagens storhandling, suck men
det behövs verkligen handlas hem mat, nu har vi ätit upp så gott som allt i frysen,
det är bra det för då kan jag fylla på frysen med ny annan mat :-)

Kom på att jag lär gå till Anna och lämna pengar för hand scrubben som jag köpte
på ljuspartyt förra söndagen! Går det bra på torsdag? :-)

Nu ska jag lägga mig på soffan och vänta tills älskling kommer hem ♥

22 februari

Hej folk!
Denna dag har jag spenderat framför datorn. Jag har gjort klart mitt hemliga projekt, ohh vad kan det vara?
haha. ingen big deal.
Sen har jag fixat och donat med en fotobok från fujicolor. Denna gång blev det en med alla Simple Plan konserter jag varit på. Det tog ett X antal timmar men nu har jag äntligen skickat in beställningen :-) Det bästa av allt: den är helt gratis.
Vill du också ha en gratis fotobok värde 344 kr, klicka här! Det är även gratis frakt. Passa på erbjudandet gäller t o m 2010-02-28.

Bilder







i hörkshage

Just nu sitter jag hemma hos mor min. Jag och Johanna har skottat garagetaket och det var sktidrygt, haha men det gick rätt fort. Fan vad snö det har kommit och ännu mer komma skall.
Snart ska vi få lite mat i magen, alltid skönt att bli bjuden på mat :-) Sen ska vi åka hem för Fredrik's pappa kommer på besök!

Lägger in lite fina bilder från skottningen senare.

19 februari

Den här dagen har varit lång, men den har gått undan! Jag och älskling gick till Sussis och åt lunch, det var kycklingfilé, currysås, wokgrönsaker och ugnsbakad potatis, verkligen jättegott! Vi har spelat Mario cart, det var ett tag sen, så det var kul. Jag har även påbörjat ett hemligt projekt :-)

Snart kommer syster hit, vi ska göra hemlagad pizza med qourn(taco)färs och grejer, sen blir det nån öl och Super Mario :-) Hoppas ni alla får en härlig fredag!




18 februari

Jag satt nyss och kollade på lite kläder från Rolemodel och det fanns en hel del som jag ville ha. Kläderna är ju inte alls dyra men för mig är de det just nu. En vacker dag ska jag beställa ett gäng därifrån, jag vill även ha lite kläder från dcma.



Jag har inte haft så mycket för mig dom här dagarna, tatuerade pappa igår och Andreas idag, varsin brynäs-logga. En tredje kommer nog på lördag och ska ha loggan aswell. Föresten så har min mobil gått sönder. Milton hade ner den i backen idag och pjoffff... displayen är helt trasig. Kul! Inte i fattiga tider iallafall. Jag ska få låna Mikaels gamla telefon så jag har nån iallafall, förhoppningsvis får jag den imorgon. Helgen kommer bli lugn med massa mys, det ser jag fram emot :-) Återkommer väl imorgon. God Natt!

engaged


Snart blir det bröllop för det här vackra paret. Ingen nyhet för många
men för mig, är lite efter :-)


Och Benji skriver så fina blogginlägg. Nu längtar jag verkligen efter
nya skivan. Snart är den äntligen här!


wohoo

Jag spelade ett bingospel för 18 kr på svenska spel och jag vann 510 kr, go me! Verkligen behövligt :-)

...



Jag har dammat nu på morgonen, ska ta golven senare, jag hinner
inte det nu för snart ska jag ta mig en promenad ner på byn och hälsa
på mina kära gammelmormor :-)


17 februari



Nu skulle det inte sitta helt fel med lite vamt choklad med grädde.
Har varken mjölk eller grädde så det får bli en annan gång. :*

tatuerat

Jag tatuerade Pasi igår;


We Are The World



Among the voices in the 81-member choir were Pink, Lil Wayne, Kanye West, Nick Jonas, LL Cool J, Robin Thicke, Celine Dion, Akon, Rob Thomas, Wyclef, Jeff Bridges, Vince Vaughn, Barbra Streisand, Jordin Sparks, Good Charlotte's Madden brothers, Tony Bennett, Josh Groban, Snoop Dogg, Justin Bieber, Jennifer Hudson, Keri Hilson, Jamie Foxx, Tyrese, Katharine McPhee, Sean Garrett, Will.I.Am, Carlos Santana, Melanie Fiona, Enrique Iglesias, Toni Braxton, Jason Mraz, Miley Cyrus, Busta Rhymes, Nicole Scherzinger, Nicole Richie, Usher, Julianne Hough, Raphael Saadiq, Zac Brown, India.Arie, "American Idol" judge Randy Jackson, Musiq Soulchild, Heart's Ann and Nancy Wilson, Fonzworth Bentley, Kid Cudi, Iyaz, Bizzy Bone, Nipsey Hussle, the Beach Boys' Brian Wilson and Al Jardine, Trey Songz, Faith Evans, Mya and Gladys Knight.

Green Day till Ullevi



Green Day kommer till Sverige. Den 5 juni spelar de på Ullevi i Göteborg.
Källa; Aftonbladet


Lördagen

På lördag kväll när vi kom hem vid kvart över åtta kom pappa hit sen resten av gänget, nån timme senare gick vi ner till Sussis en vända sen blev det efterfest hos Pasi och Sanna. En mycket trevlig kväll :-) Men jag var jävligt trött innan jag kom igång, och samma kläder som kvällen före som jag även hade på mig under hela dagen, fräscht.




Glömde ju skriva att vi hoppade självmant av på ett ställe vi aldrig hört talas om när vi åkte från krogen i fredags, sen fick vi stå där i minst en halv timme och vänta på tunnelbanan som skulle ta oss till Slussen där jag ramlade och slog i huvudet. Tur att öl tar bort smärta, haha. På det där konstiga stället träffade vi en dansk som sa att han hade hört på jobbet att Simple Plan kommer hit om två månader och han var hundra på det. Bullshit ;-)

Lördagen

På lördag kväll när vi kom hem vid kvart över åtta kom pappa hit sen resten av gänget, nån timme senare gick vi ner till Sussis en vända sen blev det efterfest hos Pasi och Sanna. En mycket trevlig kväll :-) Men jag var jävligt trött innan jag kom igång, och samma kläder som kvällen före som jag även hade på mig under hela dagen, fräscht.


Stockholm


Nu har jag äntligen piggnat till.. usch vad trött jag var igår! Men nu är jag tillbaka.
Stockholms trippen var helt underbar. Jag kan inte förstå hur man kan skratta så himla mycket? Vi har nästan skrattat konstant, vi var nog lite övertrötta i lördags, haha.



När vi kom fram i fredags åkte vi direkt till Södermalm för att möta upp tjejen vi lånade lägenheten av, dock fick vi stå ute och vänta på henne i typ 30 min och det var inte kul för det var iskallt ute. Lägenheten var väl.. helt ok förutom att det var lite ostädat, flera knytnävslag i två dörrar och bortsliten säkerhetskedja, haha.. Men för en femhundring var det inte så tokigt ändå. Vi var där en stund och värmde oss innan vi åkte till Kungshallen för att äta mat, som vanligt blev det fläskfilé santa fee för mig, kommer nog aldrig sluta älska den maten. Mätta och belåtna gick vi runt i affärer sen blev det en liten tripp till Odenplan för att hälsa på Örjan i sin antikaffär, men som vanligt när vi kommer och ska hälsa på jobbade han inte just den dagen :-P Så vi begav oss till Hard rock Cafe och tog oss varsin öl och vilade fötterna lite. Härligt!



Blablabla.. sen åkte vi tillbaka till lägenheten, gjorde oss iordning, förfestade och tog lite snygga posebilder innan vi åkte tillbaka till stan för att träffa Therese mfl på Harry B James där vi spenderade resten av kvällen.
 





Det var verkligen skitroligt där, Stockholmare är fan så mycket öppnare och trevligare än alla iskalla dalmasar i det här området iallafall. Nästa gång vi åker till Stockholm ska vi lätt dit igen :-) Tack alla för en underbar kväll!






Take me back!



Lördag morgon vaknade jag vid 8, med huvudvärk men inget illamående, toppen! Jessica och Fredrik var tråkiga och låg och sov så jag tog lite söta kort på dom för jag hade tråkigt, haha..



Sen efter några timmar åkte vi till cityterminalen och lämnade lilla packningen, åt på pizzahut, knallade runt på stan och drack några öl på tgi fridays innan vi begav oss till terminalen igen för att åka hem. Jag hade ångest.. och jag vill tillbaka. Det var iallafall skönt att komma bort ett tag från den här lilla hålan och jag längtar som fan till nästa tripp som kommer ske inom snar framtid.

Jag är glad att jag har sån underbar pojkvän och härlig kusin så vi kan göra sånt här, vi går ihop så bra, haha dampbarn kan man lugnt säga. ♥ Tack! ♥

 
  
precis utanför lägenheten


ZZzzzzZzz...

Jag orkar verkligen inte skriva om Stockholmstrippen nu, är fortfarande heeelt slut.
men det kommer ett litet inlägg med massa fina bilder imorgon, haha.


Antikrundan

Snart börjar Antikrundan, det lär vi se nu när
det är från den här lilla byn Grängesberg. Kanske man är med på tv?


20:00


11 februari


Steg upp halv nio i morse.. jag hade väldigt svårt att somna i natt pga den där
jävla tatueringen, ajaj. Men vill man vara fin får man lida pin som man brukar säga.
Om ett tag ska jag gå hem till Anna och hälsa på en sväng, var ett tag sen nu.. efter
det kommer en gammal klasskompis hit och ska bli tatuerad sen måste vi packa och
greja, lär hem till pappa också. Så vi har massor att göra idag! Men det är bra för då
går dagen mycket fortare.. snart är morgondagen här :-)

Nu har vi iallafall planerat klart allt. Vi ska umgås med Therese mfl. också,
vilket jag ser mycket fram emot, vi har inte träffats på över ett år så det kommer
bli kul! :-)

Jag lär ta tag i allt som ska fixas nu men skriver mer sen!


Jessica och Therese

I look sooo good

Den är onsdagen har handlat om tatueringar. Jag tatuerade som sagt Jossan men jag fick även tatuera Linda, riktigt riktigt trevligt :-)
Det bästa av allt är att min arm är så grymt jävla snygg nu.. ohh I look so good. Älskling har gjort ett superbra jobb och det tog bara tre timmar och vet ni? Jag skrek nästan ingenting :D bara lite när underarmen plågades. Tatueringen kommer bli ännu snyggare när den är helt klar, jag ska ju självklart ha massa färger, men det får bli när den läkt! Flera timmar av ritande sitter nu på min arm och jag är glad!




Vad tycks?


Lindas & Jossans (och ja, texten ska vara så där sne)


10 februari



Nu sitter jag och väntar på Jossan som ska komma hit och få en tatuering :-) senare idag ska jag äntligen få min half sleeve. Måste ju vara fin till Stockholm, haha!

torka

Jag har lite bloggtorka nu.. men jag kommer igång snart igen.
Kanske redan ikväll, who knows.

dagen efter kvällen före





Det är alltid lika mysigt att vakna upp dagen efter kvällen före.
Svart utkletat smink runt ögonen och rött läppstift runt hela munnen.
På det, en riktigt fin huvudvärk och lite (eller mycket) illamående.
Jajamän!
Så såg min morgon ut, plus ett besök på toaletten för att spy upp det goda man drack igår.
Men nu är jag pigg! Eller.. piggare. Jag är just nu så himla hungrig, det kommer bli ett besök på Västergrillen idag.

Gårdagskvällen var supertrevlig!
Vi spelade ett spel;


kollade på en värdelös Melodifestival, drack pilsner och tog massa flumkort.
Och så blev det självklart lite planering också så nu ser jag ännu mer fram emot Stockholmstrippen.
Slänger upp några av alla kort som togs igår. Tack för en jättetrevlig kväll! :-) ♥






Lördagskväll


Snart kommer Jessica hit, vi ska spela spel, dricka lite öl
och planera lite. Det blir nog toppen det här :-) Trevlig kväll allihopa!


tatuering

Det var denna tatuering vi gjorde igår, tog några timmar :-)
men det var trevligt, vi tog nån öl sen bjöds det på pizza!



Fredag

Fredag idag, min fredag blir nog lugn.
Jag och älskling ska tatuera Johnny om en stund och det tar nog ett bra tag :-) får se om vi gör klart den idag, den är rätt stor.

Åh, vad jag längtar tills nästa vecka, ett jävla tjat, I know men.. det ska bli så roligt. Förut när man var yngre var jag i Stockholm minst en gång i månaden, på massa roliga konserter och annat. Det var tider det :-P tyvärr så har man ju tappat kontakten med de flesta jag umgicks med där, tråkigt men det är väl sånt som händer. Fick iallafall behålla massa fina minnen :-)

Nä, nu ska jag försöka få ihop min sleeve som Fredrik ska tatuera på mig!
Trevlig fredag!


HM

Beställde nyss ett par leggins och ett par tights från hm. Det var rea, 198 kr för båda, inte så illa pinkat. Nu slipper jag gå runt i Stockholm och leta efter några.. det enda som behövs nu är en snygg överdel. Några tips?


Nästa vecka




Om en vecka har vi precis kommit fram till denna underbara stad!
Det ska bli så roligt. Synd att inte Markus är hemma då, men Fredrik
står nog ut med oss flickor en natt iallafall, haha :D


Trötter

Min lilla älskling Milton har varit instängd i grannens garage runt tre timmar idag, stackars liten <3. Men efter några telefonsamtal fick han äntligen komma hem. Jag älskar mina söta missar såå, så snacka om att mamsen var orolig, men nu är vi hemma och ska mysa hela natten lång.



Vi fick finbesök av Carro och Zoohar idag! Det var riktigt trevligt, har saknat dom.
Det var ju ett tag sen vi sågs, alltid lika kul att tjåla lite :D vi fick en jättefin tavla
av dom, tack så mycket <3.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film, medans Fredrik spelar Tekken 6,
jag är ganska trött faktiskt. God Natt!


Wooo

Good Morning!



Jag vill inte ha mer snö, det snöade hela dagen igår och håller på än, och
dom har inte plogat här än heller, jag som skulle behöva en vända till affären.
Det får allt vänta! :P

Kusin kom som sagt igår, vi började med hennes PA och så fikade vi, mina mumsiga
kärleksmums var otroligt goda, bara så ni vet ;-) Efter det tatuerade jag henne, nu
fick hon äntligen sina stjärnor :-)


Dryga katter

Mina katter kan vara skitdryga ibland, speciellt när det är sånt här väder när dom knappt går utanför dörren.
Busar hela dagarna.. ligger katthår och tussar överallt. Men jag älskar dom för det ;-)


Det blev...

KÄRLEKSMUMS! och jag säger... MUMS!

Hallå snöstorm!

Jag mår bra idag, igår var jag febrig och hade huvudvärk och grejer men nu jävlar, är på toppenhumör också! :-) Det är alltid bra. Jag har så många tatueringar att göra nu så jag har bara det i skallen, tycker det är kul att tatuera men nu är det typ bara stora, eller okej, två stora, men de är stora. Måste ta tag i dem nu så jag kan slappna av, förhoppningsvis blir det en på fredag och en i början av nästa vecka. Sen är det några mindre jag ska göra och jag vill vara helt avklarad nästa vecka. Tur att jag har en pojkvän som också tatuerar så vi kan hjälpas åt :-)

Jag börjar bli så trött på det här vädret nu! När kommer det sluta snöa?
måste lägga upp en bild så ni ser hur vår balkong ser ut. Jag skulle inte
bli förvånad om den brakar ihop snart.

Undrar om jag ska ta och baka något smarrigt tills älskling kommer hem..
fick lust med det. Onödigt att baka egentligen när ingen jävel kommer och
hälsar på haha. Det är jämt jag som ska hem till folk men nu tänkte jag strunta i det ett tag, jag har inte råd att åka runt överallt, nu får folk ta sig hit! Får se hur lång tid det tar innan jag får nån vän på besök. Orkar inte vara den som frågar hela tiden :-)
Men en stammis har vi iallafall och det är min kära kusin Jessica <3 Vad jag är glad som har henne så nära!
Jag ska hjälpa henne med projektarbetet senare idag, så jag ska nog baka något nu så hon kan få sig något gott i magen när hon kommer hit :-)


Stockholm



På fredag, den 12/2 åker jag, Fredrik och Jessica till Stockholm en natt.
Vi vill komma iväg lite och det kommer bli superkul! Vi ska hyra en lägenhet
på söder, det blir mycket billigare än hotell, 500 kr/natt. Toppen!
Men fan vad dyrt det ska vara att ta sig dit, så är det någon som ska en vända
till huvudstan så hör av dig så åker vi med ;-)

..



TACK Angelica!

1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till den som gett er awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en award




7 fakta om mig;
1. Jag önskar jag bodde i Stockholm
2. Simple Plan är mitt absoluta favoritband
3. Jag tror på spöken
4. Jag älskar piercingar och tatueringar
5. Jag vill åka till Californien & New York, något jag alltid drömt om
6. Jag gillar My little pony & har alltid gjort. (leker dock inte med dom nu haha)
7. Jag älskar film!

Jag vill ge utmärkelsen till;
http://annaalfredeen.blogg.se/
http://redshavemorefun.blogg.se/
http://thereselarsson.webblogg.se/
http://versika.blogg.se/

Vill ge till fler men dom har redan fått så det här får duga ;)

pictures

Jag har inte bloggat alls under helgen cause I was busy doing this;




då och nu






det där var min helg!


Test