Ditt innehåll här

30 april 2010

Heeeej!
Idag är jag på bra humör och jag är pigg! Fast jag inte sovit så mycket i natt. Vaknade vid halv tre av något.. dödsläte, något eller några djur som gjorde något. Lät som någon dödade ett stackars djur iallafall. Stina morrade och pojkarna satt i vardagsrumsfönstret. Sen lekte Milton vakthund, han satt utanför vår sovrumsdörr ett bra tag innan han la sig där. Mitt hjärta ♥ Vi såg ingenting men usch.. glömmer inte hur det lät.

Igår var jag trött hela dagen lång.. inte alls på blogghumör men idag är jag som sagt pigg och taggad som fan inför kvällen! Vi ska ju på inflyttningsfest hos Erik och Desiré, tror och hoppas det kommer bli sjukt roligt. Jag, Fredrik och Jessica åker nog ner vid femtiden, ska kanske hinna tatuera pappa före :)
Jaja nu lär jag fixa allt som ska göras, dvs inte mycket idag :D haha.. men ska färga håret, göra hamburgare, lägga kött i marinad.. åh så ansträngande. Me like.

Hörs sen!

torsdag

ingen lust att blogga idag.

" "


hemma

Kom hem för en liten stund sen.. klippningen blev bra men hon var allt lite nervös den där kusinen :) orkar inte skriva mer för nu blev jag så jävla trött.



puss och kram och nyp i stjärten

28 april 2010

Blev ju som sagt bjuden på frukost hemma hos Tove i morse, det var jättetrevligt :) det tackar jag för! Jag var där till strax före tolv innan jag gick ner på stan och mötte upp mor igen. Gjorde allt vi skulle på stan innan vi åkte till Willy's och MM.. och jävlar vad mat vi har hemma nu, haha :) bilen blev full av alla våra varor.
Nu sitter jag hemma med kusin och kollar på när Fredrik tatuerar Alex.. snart ska vi åka hem till Erik och Desiré för Pullan ska klippa grabben :)


ogillar rubriker

Jag fick inte min arm klar idag :( stackarn har sjukt ont i ryggen.. så det gör ingenting, det hinns! Men vill helst bli tatuerad innan helgen :) Imorgon bitti ska jag åka med mamma in till stan, hon ska klippa sig och färga håret och när hon gör det ska jag hem till Tove! Hon är supersnäll och ska bjuda mig på frukost, det ser jag fram emot :) det är inte ofta man blir bjuden på frulle hos någon.
När mor är klar med håret åker vi till Willy's och MM, jag ska storhandla, det behövs verkligen.

Fan vad skit det är på tv idag.. vad ska jag göra nu?


Tatuerat



Mitt lilla jobb idag :)

Ny kategori

Nu har jag lagt till en ny kategori.. "Alla barnen..." haha det kan vara kul ibland, ska försöka orka lägga in några stycken i veckan. Här kommer första:


haha



hittade några fina bilder på datorn från fredagen.. haha ♥

27 april 2010

God morgon!
Vaknade för en timme sedan men ligger fortfarande kvar i sängen, mys. Kollat runt lite på internet och läst alla bloggar jag brukar läsa varje dag :) men nu lär jag snart få i mig lite frukost, börjar bli riktigt hungrig. Jag har ingenting planerat förrän halv fyra idag, då ska jag tatuera Johnny.. och den tar nog inte speciellt lång tid att göra, kanske Fredrik vill göra klart min arm efter det? Ah det visar sig, vill börja göra klart den den här veckan iallafall :)

nu ska jag ge mig och katterna lite frulle!

27 april 2010

God morgon!
Vaknade för en timme sedan men ligger fortfarande kvar i sängen, mys. Kollat runt lite på internet och läst alla bloggar jag brukar läsa varje dag :) men nu lär jag snart få i mig lite frukost, börjar bli riktigt hungrig. Jag har ingenting planerat förrän halv fyra idag, då ska jag tatuera Johnny.. och den tar nog inte speciellt lång tid att göra, kanske Fredrik vill göra klart min arm efter det? Ah det visar sig, vill börja göra klart den den här veckan iallafall :)

nu ska jag ge mig och katterna lite frulle!

~ ~

Mötet med mäklaren gick bra och nu har vi skrivit på papper för huset. Från och med sista juni (om inte före) äger vi en plats på denna jord, vilket känns skitbra :)
Efter mötet åkte vi med hem till Leif och Lillan och dit kom även Erik, Desiré och söta lilla Betty.. mycket trevligt :)

så den här dagen har gått fort som fan.. nu ligger jag på soffan och kollar på Hollywoodfruarna. I love Maria •

26 april 2010

Måndag igen och jag har för ett tag sen kommit hem från mamma.. cyklade dit och hjälpte mormor att ta bort tandsten på katterna, nu är det äntligen gjort! Snart ska jag äta tacosrester från igår och efter det ska jag ta en promenad ner till byn och möta älskling. Vi ska nämligen åka till stan och skriva idag :)
och så måste jag komma ihåg att hämta ut nålarna som har kommit nu! Jag ska ju tatuera imorgon med.. det har varit mycket tatuerande nu, love it!


Avatar

Sitter i nya soffan och myser.. vi kollar på Avatar men jag har redan tröttnat och det är typ en och en halv timme kvar. Den här filmen var verkligen inget för mig, och att både popcornen och jordnötsringarna är slut gör inte saken bättre :)

Soffan är här





Pappa och Fredrik åkte och hämtade soffan idag.
Jag älskar den! Tack så mycket mamma och Mikael för denna underbara soffa!! ♥ Så snällt av er att ge oss den :D TackTackTack!

25 april 2010

Jag har inte orkat blogga under helgen.. var bakfull ända till nio-tio tiden igår kväll. En hel dag! :/ men det är som det är.. det var iallafall roligt kvällen före :D Jag, kusin och syster åkte ner till Stopet för att ta oss några kalla och träffa Fredrik och hans jobbarkompisar som varit på after work :)

 

Ölar



Östlund - Eastwood

23 april 2010

Solen skiner och jag är på toppenhumör! Idag ska jag och älskling äta lunch på Sussi's, det är fläskotlett, bea och ugnsbakad potatis.. sjukt gott :) Sen efter det ska jag åka med pappa och syster till Borlänge en sväng, tror den här dagen kommer bli riktigt trevlig! Ikväll kommer Karina hit och ska låna datorn.. och så blir det väl någon pilsnerbutt. Sen vettefan vad som händer och fötter, karln ska på Spendrupsfest, om han går till Stopet efter det ska jag nog tvinga med mig Johanna dit också :) Vi får se!

Den där lägenhetsfilmen kommer nog upp idag också!

Ikea

Här är lite grejer jag vill ha till nya lyan..
tänk... inflyttningspresent ;)


22 april 2010

Dålig uppdatering idag! Men jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen. Vid halv elva gick jag och Johanna ner till gammelmormor och vårstädade, vi var där i fem timmar! (:O) Så nu är äntligen det klart. När jag kom hem satt jag väl mig såklart en snabbis vid datorn sen gick jag upp till pappa och nu på kvällen har jag dammat hela lägenheten, golven tar jag imorgon, fan vad jag är duktig! ;)

Snart ska jag kolla på Bella & Tyra show och avnjuta en kexchoklad i ensamheten.

Sin Nombre

Jag, Jessica och Johanna har nyss kollat på Sin Nombre, den var helt okej men slutet hade kunnat varit mycket bättre. Just nu sitter vi här hemma som tre datanördar, jag och kusin i köket och syster vid datorn i hallen, haha mycket trevligt :)

That's it for now!


21 april 2010

Kom hem från banken för ett tag sen, mötet gick bra och det mesta är klart nu, skönt! Vi räknade på att vi flyttar in sista juni/första juli.. Men söta rara läsare, hör runt om någon behöver en lägenhet, nymålad och tapetserad i hela lägenheten. Tänkte lägga in en film här kanske nästa vecka eller något.. så får ni en liten rundvisning. Lägenheten är iallafall jättefin och vi trivs jättebra :)

Snart ska kanske till mamma och ta bort tandsten på katterna med mormor, wehoo! Får se hur det blir.. annars skulle kusin komma ner en sväng och hälsa på :)


kort+kuvert

Jag pysslade ihop fem kort ikväll, blev väldigt nöjd, speciellt med dom här tre:



Jag kan sitta i flera flera timmar när jag börjar med sånt här.. det är så roligt och tiden går så himla fort :) ett bra pyssel när karln jobbar eftermiddag!

Jag har fått mycket mer besökare än vad jag brukar bara på två dagar, men ni säger ju inte vilka ni är era hemliga människor, men det gör inget bara ni fortsätter läsa här varje dag ;) då blir det mycket roligare att skriva! Inte för att jag skriver så mycket intressant men det är kul att ni kikar in här ♥

bored

Jag har så tråkigt idag.. och jag är så trött idag. Kallt är det ute också.. men jag tror jag fan ska ta mig en liten promenad ändå, då piggnar jag säkert till! :) Ska göra mig lite mat, eller mat och mat idag blir det soppa för min del vilket behövs efter all snabbmat i helgen haha. Soppa, promenad och scrapbookpyssel.. det får bli min dag idag :)



haha, Erik's mästerverk han gjorde på mig i helgen.. det är pistonhead loggan.
För att se dubbelt så tyckte jag den blev riktigt bra ;D och jag ångrar mig inte
det minsta :)

Tatuering



dagens (lilla) arbete

20 april 2010

Goden Dagen!


(efterbliven)

Sitter och väntar på en tjej jag ska tatuera, hon ska bara ha sitt namn på handleden
så det kommer gå väldans fort :) ska ta fram alla grejerna nu innan hon kommer..
guu så skönt det ska bli med ett tatueringsrum så slipper man dra fram och tillbaka med allt!

God Natt!

Dags för sängen nu efter att ha försökt chatta med Benji och Joel Madden på deras hemsida. Det var kul eftersom det var videochat.. live. Men det var inte så kul med alla snorungar som skrev värdelösa saker så man inte hann fråga några frågor. Men "We will come to Sweden" sa ena brodern och det var ju kul :) så Jessica, i höst (troligtvis) får vi äntligen konserten :)

tatueringarna



minnestatueringarna jag gjorde i helgen.

19 april 2010

Brrrr.. jag fryser.. och svettas. Idag är jag en liten sjukling :( men det går nog över snart. Tänkte gå ut på en liten promenad iallafall, om solen tittar fram igen. Åh jag vill flytta nu! Det blir nog så att vi flyttar in sista juni. Vi får flytta in sista maj om vi vill men det kommer nog inte gå så juni. Jag vill redan börja packa :) det här kommer bli skitbra ♥

Ny soffa

Idag beställde vi denna;


billig, skön och bra :)

18 april 2010

Söndag idag.. min helg har varit jättebra. Tatuerade ju i fredags och igår åkte vi med pappa och Karina till Smedjebacken och Nisses för att kolla på en soffa och så åt vi god mat på lingården. När vi kom hem tatuerade jag Johnny och Mickis, husvagnar.. det är en minnestatuering, lägger in bild här sen :) på kvällen begav vi oss till farsgubben, Fredrik hjälpte han att vaxa Camaron.. Erik, Thomas och Carina kom också dit, trevligt trevligt. Vi var i garaget ett bra tag innan vi gick vidare till Skjutarevägen för lite dans och smink hahaha. Efter nån timme gick jag, Fredrik och Erik hem till oss och avslutade kvällen med en tatuering :)
Skitkul kväll!

 

Mina söta transor :D


Fredrika och EmoErik



tatueringar


Tatuerade min farbror Thomas idag, här är före och efter bild;



Sen tatuerade jag pappa, "Eastwood" (=Östlund)


pyssel



Jag gjorde lite kort nyss.. vissa blev finare än andra.
I ♥ scrapbooking och annat pyssel!

16 april 2010

Jag sitter i köket och Milton ligger på köksbordet och håller mig sällskap :) han är så söt. När jag vaknade i morse var det vitt på backen och det är fortfarande lite kvar men förhoppningsvis smälter det bort av solen under dagen. Nu får det räcka med snö!
Lägenheten har blivit uppsagd likaså hyresgästföreningen, huset är borttaget på hemnet.. nu börjar det kännas bra :) jag vill till huset och kolla igen, börja planera.. jag är en riktig planerare jag. Pappas inflyttningspresent till oss blir att han ska slå igen en dörr från köket och vardagsrummet och göra ett "fönster" där istället, så det typ blir som en... bardisk? nej, jag vet inte vad det heter och jag kan inte förklara för er eftersom ni inte vet hur det ser ut i huset :) men jag tror det kommer bli toppen, jag hoppas bara att det går och göra så.. det är därför jag vill dit igen och kika så jag vet att det funkar så man kan möblera som vi vill i vardagsrummet.
Tur att man har sån händig far :D hehe. Nu ska jag ta och pyssla lite jag hann inte göra det igår och föresten så tog inte Anna några egobilder utan det var jag som jävlades :D

anus



nu sitter hon och tar massa egobilder.. lär väl lägga upp en iallafall :)

bakat

Jag älskar mockarutor och det går alltid hem hos folk :) tror jag ska ta
och baka något mer nu när jag ändå har alla grejer framme.. kanske gör
vanliga chokladmuffins? Ja! Enkelt och bra. Sen får jag besök av Anna,
mycket nice :)


15 april 2010

God Morgon säger jag och Stina! Vaknade vid halv nio, släppte ut katterna och nu ligger jag i sängen igen. Mys. Men jag ska snart upp och hoppa, måste rita upp en tatuering som Thomas ska få imorgon :) och så ska jag göra pannbiff till älskling. Tänkte att jag skulle pyssla lite idag också, göra lite kort.. i ♥ scrapbooking.
Jaja, ttyl.


Prison Break spel



Det här spelet önskar jag mig när jag fyller år så ni vet ;D

Vi skaaaa...

...köpa huset! Yay, vad kul det ska bli :) nu vill jag dit igen och planera, haha.. ska försöka få med mig far i helgen. Men jag gillar fortfarande inte att huset ligger på Björkås, men det ordnar sig. Kan någon vara snäll och ge mig en cykel? For free? En gammal damcykel med fem växlar funkar skitbra! 
Så, nu är det lite som ska fixas, vi har ju tre månaders uppsägningstid här, men vi kan flytta sista maj om någon vill ta lägenheten tidigare. Vet ni nån som vill skaffa ny härlig och fin lya med egen ingång så snälla, hör av er! :)


14 april 2010

Intervjun igår gick väldigt bra.. det var för Mc Donald's för er som inte visste. Vet att många tycker det är ett skitjobb men jag vill och behöver ett jobb och egna pengar nu och jag tycker det inte är fel alls! :)

Idag har jag tatuerat mig, fyllde i några gamla tatueringar jag gjorde för väldigt länge sen.. det blev super :) böt färg på lite grejer också. Nu ska jag och älskling äta våfflor ♥


13 april 2010

Gårdagskvällen spenderades med Fredrik, syster, kusin och film, plus massa massa chips och dip! Nyttigt och sjukt gott (a) en trevlig kväll iallafall! När folket gått pluggade jag in lite frågor inför idag.. jag ska nämligen på arbetsintervju idag om en timme ska jag vara där och nu börjar jag bli nervös. Har inte varit nå nervös alls innan.. hoppas nästan på gruppintervju.. eller jag vet inte.! :)

Bilder

Jag orkar verkligen inte ladda upp alla bilder vi tog igår, men här är några iallafall :) lägger in fler på facebook imorgon istället.


vår fina gruppbild, haha

bångdags..
 


samma lika



ligger död i soffan.. har iaf orkat sätta på mig en lortig t-shirt och varit
och ätit en flottig pizza. blev och må mycket sämre... jag har ångest för
jag kommer inte ihåg massa saker. blä. nu ska jag inte dricka förrän på
valborg. good luck. lägger in finfina bilder senare idag när jag känner mig
lite mer levande. 

11 april 2010


Shoot me. Nejdå, så illa är det inte. Men att spela ölspel på det där jordgubbsvinet slog verkligen till i skallen. Det luktar verkligen illa idag, jordgubbsvin och hundmat i hela köket, mysigt :-) Karln sover, vad ska jag göra då?

En lördagsafton

Maten smakade bra, väldigt bra.



Nu sitter Erik och tatuerar Fredrik, en panter.. har inte mycket mer att skriva än :)

Hungriga

Snart åker vi till stan för att bli mätta i magen :D

10 april 2010

God morgon!

Gårdagen spenderades som sagt med kusin. Ett tag hade vi grymt tråkigt så vi tog bilen och åkte runt lite, haha.. vi hade jätteroligt på väg till Björkås, speciellt är vi åkte i alla gupp! Vi åkte och tutade på alla vi känner där.. vi har inget liv ibland, I know ;) sen blev det ett besök hos far min innan vi åkte hem till mig igen. Fredrik kom hem vid halv sju, åt, ringde Leif.. och kikade på Talang, Solsidan och Austin Powers. Det var min gårdag det.

Idag ska vi åka in till stan, vi ska äta på china med trevligt folk :) det ser jag fram emot!

9 april 2010



Sitter hemma med kusin.. vi sitter vid varsin dator vid köksbordet och dricker kaffe/te,
mycket trevligt lär jag säga :)
Bjuder på lite fina muppkort.


Dagen

Har precis klivut ur duschen.. sitter här i min supersöta kimono och väntar att klockan ska bli åtta. Då ska jag kika på Antikrundan, haha men det är ju från Grängesberg igen och jag och Rasmus kanske är med :) sen blir det Bella & Tyra show.. gillar faktiskt den showen.

I morse cyklade jag ner och hälsade på gammelmormor, Johanna och mormor var också där.. fikade, pratade  och visade bilder på huset. Mycket trevligt.. senare idag tatuerade jag klart grannen, den ser lite kladdig ut på bilden men det är bara för massa svart färg fastnade i alla andra färger.. får ta en bättre bild sen när den är läkt och fin :) Hon blev iallafall supernöjd och även jag är nöjd med den. Jag har inte gjort så mycket mer idag.. nu ska jag göra mig en toast och inta vardagsrummet!


Nighty Night




Jag har haft fullt upp denna dag också, gillart. Jag har tatuerat Jennie och Ann today.. Gjorde dock inte klart Ann's utan ska göra det imorgon då kommer det även upp en bild.
Jag fick besök av Anna, Rasmus och Jessica också vilket var supertrevligt ♥ Rasmus är verkligne världens sötaste unge :D jag är en stolt gudmor :) Sen när folket gått hem gick jag upp till kiosken och köpte mig en strips och gick jag ner till pappa och hälsade på en sväng :)





Nu ligger jag i soffan och myser med Milton.. blir nog en rätt tidig kväll.
Nighty Night!

lånelöfte; CHECK



Rubriken säger allt. Nu är det bara att hoppas på att Leif går med på vårt bud ;)

God kväll

Nu har jag tatuerat klart och folket åkt vidare. Det var riktigt roligt att alla kom.. fikade, plågade och tjålade. Tog oskulden av både Anneli och Linnéa, haha.. det är kul att få vara den som tatuerar folk's första.



Åh jag längtar tills imorgon.. vill höra vad banken har att säga.
Nästan alla tycker att huset är för dyrt men fan.. vi bjöd 520 000 på ett hus i Smedjebacken förut, det är dyrt. Och det var mycket mer att göra i det huset. Jaja. Det blir nog bra till slut! Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog lite Super Mario :)


6 april 2010

Klockan 16 ska jag tatuera Anneli så det är dags för mig att ta tag i matlagningen och så lär jag dammsuga. Det blir fullt hus här, tror Tove, Linnéa och Linda också skulle följa med, det blir trevligt det :) Imorgon ska jag tatuera Jennie och grannen.. sen hinner jag nog inte med fler tatueringar den här veckan. Föresten så har vi knappt några konturnålar kvar heller, måste beställa snart.

Möte på banken imorgon halv ett! *Håll  tummarna*

Hus

Vi var och kollade på ett hus idag. Det var det som jag skulle berätta.
Det blir troligvis så att vi kommer köpa det! Beror på hur mycket dom kan gå ner i pris och vad banken säger, vi ska ringa och boka möte med banken imorgon.

Det är pappas kompis hus, Desirés föräldrar.. och guu så mysigt det var! Jag älskar verkligen planlösningen.. och det är inte speciellt mycket att fixa heller, bara tapeter och sånt i början. Det är stor gård också vilket jag vill ha. Det enda negativa är att det ligger på Björkås.. men jag kommer nog att trivas, vännerna får väl se till att jag trivs, haha. Vi får se.. berättar så fort jag vet hur vi gör! :)


har varit och...


Hello världen!

Vaknade med en mild huvudvärk vid halv nio tiden.. thank god för treo!
Förstår inte varför jag inte kan sova längre dagen efter kvällen före (:)) Jag hade iallafall en riktigt trevlig kväll igår, irritationen försvann ganska snabbt.
Det var fullt på Stopet och massa kö men det gick rätt fort att komma in ändå, billigt inträde och två för en pris av Micke i baren, helt underbart. Mycket trevligt och blandat folk var det men inte var det Partyambulansen som stod för underhållningen? En trubadur var det som jag såg iallafall, gör inte mig någonting :) lite dans blev det med!
Åh nu skulle det sitta fint med en adriapizza ♥

      

bored

sitter och väntar på lite folk nu.. är lite smått uttråkad
och irriterad. Jag kommer aldrig någonsin bjuda hit smedjebackare iaf, blir så sur när dom aldrig kan komma.
Och så förstår jag inte varför så många måste banga ur?.. det kommer då inte bli någon mer planerad fest (hemma hos oss) så länge vi bor kvar här.

Hoppas Fanni kan ta sig hit iallafall :)

Påskgodis



Usch vad mätt jag är nu, har ätit mat och direkt efter det dök jag på mitt
påskgodis. Måste vila magen om jag ska få i mig några öl ikväll :)

4 april 2010

Hej och hå!
Nu får bloggen duga ett tag framöver. Gjorde klart allt jag ville i morse så nu ska jag
börja blogga igen. Det är så mycket roligare att blogga när man är riktigt nöjd med designen!

Igår blev jag bjuden på påskmat hemma hos kusin, farbror och Carina. Det var riktigt trevligt, slapp jag sitta själv hela långa dagen. Sen gick vi en sväng till pappa och senare gick vi till Marie och Stefan.. men var inte där längre än en timme kanske innan jag gick hem och somnade så gott i sängen.
Nu sitter jag och väntar på älskling och hans lillebror som är på väg hem.. dags för mig att slänga ihop en potatisgratäng!

torsdagkväll

Har inte orkat blogga så mycket.. känns som jag haft en hel del att göra och har det även nästa vecka, massa tatueringar ska göras, jag lovar och lovar men glömmer bort att nålarna snart är slut, finns bara nio sjuor kvar :P Jag ska ta bort tandsten på mammas katter, måste hälsa på gammelmormor, ska träffa linda, fanni ska komma, jag ska måla hos kusin, fixa ny bloggdesign.. ah det ordnar sig nog, får skjuta upp lite om det blir för mycket :)
Det är massa tankar som gått runt i mitt huvud i några dagar nu, men tar inte upp det här och nu.. på söndag eller måndag skriver jag vad det handlar om, men jag tror jag bestämt mig iallafall :)

På söndag är det ju Stopet igen.. jag hoppas verkligen det kommer bli kul fast vi blir så några här innan.. men det tror jag :) Fredrik han ligger och sover nu medans jag sitter här, jag somnade runt 3 igår och har haft svårt att somna hela veckan.. hoppas det blir ändring på det för det är inte alls kul att ligga och vrida och vända på sig flera timmar.
Påskhelg har det ju hunnit bli också! Inget jag firar direkt, jag ska sitta själv hemma för Fredrik ska till Smedjebacken på partaj så det får nog bli bacon och makaroner för min del, hahaha. Jag måste komma ihåg att köpa lite godis ifall det kommer några söta påskkärringar :)


vilket negativt inlägg det blev.


Test