Ditt innehåll här

I'm back!

Äntligen har vi fått internet.. så nu kan jag börja blogga igen, yay.
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans, jag kan ju inte skriva om allt, det skulle ta
för lång tid :) Jag har lagt upp lite bilder på min bilddagbok så ni kan ju gärna få kika där.

Jag och Fredrik trivs iallafall jättebra här i vår nya lägenhet. Bra grannar har vi också, folket är mycket trevligare här än i Smb, här känner man sig välkommen :) Lägenheten är toppen, pappa har byggt en liten uteplats
åt oss också, jag ska ta lite mer nya kort så ska ni få se sen.. Vi målade ju om köket vitt (väggar och skåp) och
pappa satt upp en riktigt snygg tapet som fondvägg. Vi böt ut alla handtag på skåpluckorna så nu är det bara
svart kakeldekor som fattas :) Jag har målat om toaletten och hallen också.. det blev riktigt tjusigt :)
Vi ska fixa vardagsrummet sen också, vi tänkte ha som vi hade i Smedjebacken.. eftersom vi både har tapet och färg kvar.
Milton och Stina älskar också att bo här, dom har aldrig varit så här glada. Milton ser vi nästan aldrig om dagarna för han är ute och busar av sig, han kommer in och säger hej lite då och då :) När Stina är ute ligger hon mest under sin buske,
tryggt. hehe...

Annars då?...
Jag har varit på Rasmus dop, som ni kanske vet så är jag ju gudmor åt den lilla söta pöjken. Det var riktigt trevligt, jag har träffat Anna panna mycket nu vilket är toppen <3 vi har druckit någon öl och gottat oss.
Inget jobb än så länge för min del, jag måste börja söka i Örebro nu för här finns det ju ingenting, det tar inte lång tid med tåg dit härifrån. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, kommer inte på något speciellt som jag gjort under dom här två månaderna. Har väl mest fixat här hemma och så.

Jag fyllde år i fredags och älskling överaskade mig med kladdmacka från spendrups och berättade att han tagit ledigt :) så han tog med mig till kupolen så fick jag handla lite nya kläder för pengarna jag fick av alla på mitt kalas i torsdags. Jag älskar dig så mycket Fredrik <3 Sen på kvällen hade jag förfest/födelsedagsfest här hemma, sen åkte vi alla in till stan, på Ludvikafesten, jag hade jätteskoj, tack alla så jättemycket! Jag fick en ny kamera, så nu kan jag ta massa nya bilder bara jag skaffar mig ett minneskort :) Kommer jag på något speciellt så uppdaterar jag väl annars börjar jag som vanligt, från och med idag.

Hoppas ni har det bra i toppenvädret som vi har! Ikväll ska jag sätta mig ned och läsa era blogginlägg, får se om det är något skoj jag missat :)

längesen...

Men jag lever. vi har inte fått internet än, massa krångel, dumma telia. så det får bli ett väldigt kort inlägg nu med min nya lur som jag fick av älskling idag :-) tidig present. jag kommer igång med bloggen snart igen och så ska jag läsa alla era inlägg, kan tänka mig att jag har en hel del att ta igen :-) ha det bra så länge! pusshej

Test