Ditt innehåll här

Samma igen...

längesen. Jag funderar på att lägga ner det här.
och bara använda bilddagboken istället. Jag skriver ju nästan aldrig här
längre.. men jag får se hur jag gör..

nu sitter jag iallafall och väntar på att pappa ska komma så vi kan åka och handla och panta
massa burkar så man får sig någon krona. Jag har varit hos mormor och målat flera dagar den här veckan därför jag inte haft tid och orka att skriva skulle jag tro. Tatuerade pappa igår också, bild finns på min bilddagbok om någon är sugen att kika. Jag har bestämt mig för att börja igen men bara på människor jag känner. Än så länge. Tappade suget helt i några månader men nu har vi precis fått nålar igen så jag börjar lite smått.. har börjat skugga lite nu, måste lära mig det för det är ju det som gör hela tatueringen.

Jag är så avundsjuk på kusin Jessica som åker till Turkiet imorgon, vore det inte härligt att komma bort från det här skitlandet? Är så jävla trött på vädret.. inte en dag utan regn?! uschabuscha.. nu ska jag ta och framkalla lite kort.. man får ju 100 kort gratis från fuji, brukar jämt passa på när det är sådana erbjudanden.
pusshej.

Blandat

Hej hå, jag har inte bloggat på några dagar nu.. men det har inte hänt något speciellt. 30 årsfesten i lördags var jätterolig, hade riktigt skoj. Vi åkte dock hem ganska tidigt, vid tolv kanske? För jag ville inte gå ändå från Öraberget och hem mitt i kalla natten :-)
I fredags när jag var och åt på vandrarhemmet frågade jag om jobb och det lät ganska lovande, så jag hoppas hoppas hoppas.
I veckan har jag varit hos mormor och målat lite och ska dit nästa vecka och göra klart! Tror jag måste fixa en målarfirma, jag målar ju hela tiden ;-) jag tycker det är ganska roligt, eller det beror på vad jag målar. Tänkte att jag skulle komma igång med vardagsrummet snart också... mamma och Mikael är i Grekland.. fan och här får man sitta i detta skitväder! Lite avis är man faktiskt. Och JO, jag har gjort en grej till, jag har kollat klart på dom sista Prison Break avsnitten också, orkade inte vänta vecka efter vecka så jag var tvungen. Grät floder gjorde jag också, det kunde ha slutat lite annorlunda, men det var ändå helt okej. I helgen blir det förhoppninsvis Beachen i Kyrkviken, men det beror på vädret. Någon annan som ska dit?

Urk..... Jag satt nyss i läkstaven till ena tungpiercingen, det började göra ont med den andra, jag hoppas det läker för jag kommer verkligen inte ta ut den, såg så fjantigt ut med en ;-) men det känns som den är på väg ner i halsen, den är ju så lång.. jaja, mer onödigt shit.

Nu har jag inte mycket mer att skriva för den här gången.
godnatt.

Solen skiner..

..vilket inte är så vanligt i det här landet.
Det är varmt och skönt, kanske man hinner lägga sig i solstolen en stund? Mys.
Jag ska iallafall snart gå ner till vandrarhemmet och äta lunch med mamma och Mikael. Det är en som har öppnat nytt och det verkar jättebra, kvällsöppet varje dag och rättigheter. Det är bra att (nästan) bo granne med det!
Idag är det fläskfilé, bea och ugnsstekt potatis, jag har väntat hela veckan på det här, haha. Sen ikväll ska jag och Fredrik på 30 årsfest hos min kusins Micke! Det kommer nog bli riktigt skoj.

Ha en trevlig helg!

Stockholm Live

God kväll gott folk.

Idag var jag till gammelmormor och städade för Johanna är med pappa och Karina till Ullared och Hyltebruk, så jag tänkte väl vara lite snäll och hjälpa till, en liten slant är ju aldrig fel :-) Gammelmormor kan inte städa själv längre för hon har så ont i knäna, 92 år är damen! Sen cyklade jag upp för mördarbackarna och städade lite här hemma. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Fredriks pappa kom på en fika en stund också, trevligt trevligt.
Jag är så himla hungrig, men får inte trycka i mig allt som jag vill. Tänk så gott det vore med en toast eller två! Eller varför inte en stor godispåse? Känner inte lika mycket sötsug som igår vilket känns skönt för igår var det riktigt jobbigt.
Den 8 augusti ska jag och Fredrik åka till Stockholm en natt, ska bo på hotell och se Magnus Betnér och några fler från Stockholm Live, det ska bli så roligt, längtar som en tok :-) Ska bli skönt att komma bort bara vi två.

Allt går bra med katterna, Flisen verkar trvias som bara den, han kan vara lite dryg på nätterna för han älskar ju Milton och dom härjar för fullt ibland, men det går an. Ska nog gå ut och kika vart dom håller hus någonstans, ha det så bra!



 Dagens middag; Grillad kyclingfilé & sallad
  

                              
    

Sötsug

Jag är så himla godis sugen ska jag tala om för er, jag har inte ätit godis på tre dagar vilket är jättelänge för mig.
Annars äter jag det flera gånger om dagen. Så jag är riktigt stolt över mig själv :-) och så ska jag tala om för er att jag har gått ner över två kilo på tre dagar, inte fy skam det inte. Äter ungefär som jag brukar (förutom smoothies) fast mycket mindre portioner. Får se hur länge jag orkar hålla på med det här, det kommer nog skita sig till helgen då jag ska dricka öl och dagen efter vill jag ju självklart ha pizza. Men men det är som det är, jag får väl röra mycket på mig istället :-)


Tillökning

Vi har fått tillökning i familjen och jag är jätteglad. Vi har fått Flisen, grannens katt och Milton's bästa kompis.
Han trivdes inte vid dom längre för dom har fått en liten bebis och så ska dom flytta sen, så han har flyttat in här. Stina accepterar t.o.m honom. Han är ca en månad äldre än Milton men är ungefär lika stor som Milton's svans, haha. Så himla söt! Tack Jenny och Patrik :-)


Nu får den duga

Eller vad tycker ni? Jag är inte helnöjd med designen, men den får duga nu ett tag. Det är så drygt att göra om den men kul på samma gång, så länge det inte tar hur  många timmar som helst. Nu ska jag ropa in mina katter sen ta mig en lång dusch! Efter det blir det kanske 'Rosa Pantern 2' eller Prison Break.. eller bara tv'n.. vette fan,
pusshej.

fixar

fixar om bloggen..
gör klart imorgon. ursäkta röran :P

pictures

Nu mullrar det ganska mycket ute, hoppas det inte blir massa blixtrar och grejs för det gillar inte Eve så mycket. Speciellt inte när hon är hemma själv. Karln min är hos min farbror och tar nån pilsner innan dom ska på partaj hos deras chef.
Jag ska hem till pappa sen och grilla, det ska bli riktigt gott! Jag och Fredrik grillade igår också, men man kan ju aldrig få nog av det, speciellt inte grillad majskolv, yummie. Just nu sitter jag här och är grymt godissugen, funderar om jag ska orka gå till kisoken, hoppas jag inte orkar för jag har blivit så jävla fet så jag behöver inte ha nå mer godis i mig på ett tag. haha. 
Nu tror jag att jag måste dra ur datorn.. här kommer lite olika bilder så länge:

      


 
Rasmus på mitt kalas :-)                 Milton är helt slut av värmen


    

-

Äntligen lite måln på himelen, nu kan man andas! Det går nästan inte att vara inne i lägenheten när solen ligger på hela dagarna, det blir kokhett. Men jag hoppas självklart att solen tittar fram lite senare på dagen ;)
Jag har inte skrivit något här för jag får ångest när jag sitter inne vid datorn när det är strålande solsken, så jag får passa på nu :)
Igår cyklade jag och Fredrik till lilla viken och badade, vi blev inte långvariga med det var mysigt. Idag tänkte vi ta bussen in till stan och köpa lite gott på systembolaget, det är det som är jobbigt med att bo här, det finns inget systembolag. Man får ringa och beställa och hämta ut på konsum, haha.. så är det, men det funkar ju det med antar jag?
Jag tänkte hämta ut några resekataloger också, drömma sig bort lite. Vi ska åka om Fredrik blir av med jobbet, annars väntar vi till vintern, eller nästa år.
Jag har inte hunnit läsa alla bloggar än, jag har ju som sagt inte setat vid datorn men nu ni, ska jag läsa :)
Jag hoppas det blir dåligt väder någon dag nästa vecka så jag kan sitta inne och fixa om bloggdesignen, det är på tiden.
Nu ska jag äta frukost och läsa lite, ses snart!

Test