Ditt innehåll här

Måndag, den 30 mars

Idag är det exakt en månad kvar tills vi flyttar, får nycklarna 30 april fast egentligen skulle vi få dom 4 maj, eftersom 1 maj är en röd dag då vi egentligen skulle flytta in, men jag frågade Kopparleden om vi kunde få flytta in sista april och det gick så bra så, skönt det! Vill bara bort härifrån nu, vill måla och greja, speciellt i köket, jag tror det kommer bli det vackraste i lägenheten. Ska bli kul att se hur det ser ut när det är klart =) Men jag tror allt att den här månaden kommer gå ganska fort, tänkte börja städa ur och packa det mesta två veckor innan.. det är ju en hel del att göra när man flyttar, suck. Men då har jag ju något att göra iallafall så tiden kommer gå fort.
Helgen blev myspys, släckte lamporna i lördags och tände massa ljus istället. Varför gör man inte det lite oftare? Det är ju så mysigt med ljus! Men tv'n fick vara på för vi ville se Robinson. Igår tog vi en promenad till Nisses och kikade lite.. jag fick en jättesöt teservis av älskling =) Bejbi åkte hem till far min igår så nu blir jag väl själv hela veckan. På onsdag ska vi iallafall träffas på stan och äta gott på china, blir filé oscar för min del som vanligt =) Nu ska jag hänga lite tvätt, vad skoj! =/ Kram på er.



jm&hwkm

aaaw. så söta så! <3


?

Och helt plötsligt.. är jag känd.





Ta mig tillbaka

Åh, vad underbart det var.
Nu vill jag ha en till Simple Plan konsert, deras nästa blir min 7e och Jessica's 2a =) Jag tycker fan att alla borde se Simple Plan minst en gång live, för dom har så jävla grymma konserter. Helt underbara är dom. Svenska låtar, svenska flaggan... blablaaa... Enjoy!


 

 

Det är då en del av den här låten som jag hat tatuerat på ryggen

eYo.

Goddagens bloggen, har inte skrivit på några dagar nu, igen. fymig. Ska försöka bättra mig.
Tror det inte har hänt något speciellt iallafall under dom här dagarna.. jag har varit och storhandlat idag på willy's, kul att veta va? Tog en buss in till stan sen fick jag skjuts av mamma hem, snällt =) har varit och köpt present till Ellabella också, får se när vi ska åka dit, snart hoppas jag =) i söndags var jag och Fredrik med pappa till kupolen och jag fick ett par jättesöta sommarskor (vad tycks?!) av bejbi, tack så mycket! Jag älskar dom.. måste lära mig att gå i klack först, men dom är inte speciellt svåra att gå i för klacken är ju ganska bred. Bra det! Fick även en t-shirt av han och linnet köpte jag faktist själv, haha. Träffade sötFanni en sväng igår också, vi ska fika någon dag nästa vecka, det ska bli trevligt =) saknar tiden då vi jobbade tillsammans.. vi hade väldigt mycket skoj för oss, busflickor som vi är.
Ne vad säger ni, ska man kanske kolla på någon film? fryser som tusan nu så jag lägger mig under täcket en stund, kram på eder alla.





   

Millebus

Nu är vi hemma från vetrinären, stackars lilla Milton har blivit kastrerad. Men det gick bra iallafall och han sover nu, ser så läskigt ut för ögonen är ju typ öppna. Jag har en ganska smart katt faktist, för när vi satt i väntrummet så fick han loss hela gallret på buren så det ramlade av, han försökte väl smita och kolla in dom andra katterna tror jag allt :-)
Det var en äldre tjej före mig och hennes katt var dom  tvungna att avlida, usch vad jag tyckte synd om henne, hon grät och gav mig en stor kram.. jag blev helt tårögd, hon hade haft den katten i 11 år och så helt plötsligt är hon borta. Torkel hittade en tumör i magen på stackarn =/ men men det är väl så det kan gå ibland.
Nu ska jag väl ta och njuta av dagen, lugn och ro.. det får man inte ofta här när Milton är vaken :-)

<3



Grattis på 4 årsdagen Ella!
 ♥ Min underbara söta brorsdotter ♥


Då var helgen över ännu en gång

 Jahapp...men jag har iallafall haft en riktigt trevlig helg. igår kollade vi på melodifestivalen och åt nachochips, guacamole, hur det nu stavas och salsasås, yummie. jimmy kom över också.. vi drack väl någon öl men det blev lugnt. och melodifestivalen var ju rena fiaskot, fyfan vad kasst. men men så kan det gå.
idag kom pappa hit vid tolv, så vi fikade sen tatuerade jag han, nu fick han äntligen sin drake :) efter det åkte vi ner till lindgården och åt pizza, tack papi.. det var supergott. han tog med sig massa kartonger hem också så det känns jätteskönt att ha blivit av med dom.. nu kan jag packa nya. usch vad saker vi har det är ju helt sjukt... hur ska vi få plats med allt egentligen?  ah allt ordnar sig. :)

         


again, Friday the 13th

Jag åkte buss in till stan idag och mötte upp mamma och mikael, sen åkte vi till dollarstore =)
åkte dit för att köpa nya tallrikar, billiga och snygga! Det blev svarta.. både stora och små.. och djupa tallrikar som var vita med svart mönster.. köpte lite mer smågrejer till nya lyan, det kommer bli så schysst när köket är klart! can't wait.
så nu längtar jag tills vi ska åka till ikea så vi får köpa resten.. ska köpa nya svarta handtag till alla köksluckor och massa massa mer, älskar att köpa nya saker till hemmet =)
Jag och älskling har ätit potatisgratäng och fläskfilé för ett tag sen, nu är vi så mätta så.. vi är redan trötta båda två så det blir nog en tidig kväll, skönt det för vi ska upp i tid imorgon.
Trevlig helg gött fölk!

Pjuu!

Åh vad jag har fixat länge nu.. och ändå så är jag inte helnöjd men den här får fan duga =)
mycket bättre än den förra iallafall. tycker det är ganska kul med alla koder och grejer som man kan göra.
nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på kitchen nightmares. Tjaooo!


Oonsdag

uschåfy vilken huvudvärk jag har och inga värktabletter finns hemma, suck. idag var jag till gränges en stund och träffade bejbi. hann dock bara vara där i tre timmar men det var bättre än att inte träffas alls. åkte buss hem.. eller ja, till stan, bussen från stan missade jag, självklart! men som tur är så har fredrik en väldigt snäll morfar som kom och hämtade mig =) tur det för nästa buss gick vid halv tio tror jag... annars idag så har jag inte gjort mycket alls. ska väl kolla på efterlyst snart.. försöka vila bort huvudvärken... bäst att passa på nu när katterna sover, drygskott=)

MåndagIgen

Jaha då var helgen över ännu en gång. Jag har haft en riktigt trevlig helg iallafall vilket är toppen! Det var jättekul i fredags, åt och drack gott! Fast man kanske fick i sig lite för mycket av det goda haha. I lördags tog jag och Fredrik det bara lugnt när vi kom hem, mådde väl inte så jättebra efter fredagens gallej, men piggnade väl till lite mot kvällningen... :)
söndagen blev också väldigt lugn. Skönt det!

Jag var nyss ner till ica och konsum och satt upp lapp om lägenheten, hoppas någon nappar. ska väl snart ta och packa några kartonger till, har redan börjat.. pappa har tagit med sig 8 st hem tror jag, bra att han tar med sig varje gång han kommer så slipper dom stå här och ta upp massa plats :)




     

*

Tänkte slänga upp lite bilder på tatueringar jag gjort, ifall någon av er inte sett dom.. älskar att tatuera text, det är det roligaste, speciellt när det är ganska litet. fredrik har tatueringsgrejerna i gränges så jag kan tyvärr inte tatuera på hela nästa vecka heller, men sen så :) då är det bara att höra av er..!

   
    

Friday!

Jag längtar till ikväll, för då ska vi äta på china med mamma och mikael. har väntat på den här kvällen länge nu :) micke har ju fyllt år också så han ska få sina presenter idag då..
åh jag ska äta filé oscar, det är så underbart gott där, det måste ni prova om ni ska dit någon gång.
när vi har ätit så ska vi åka hem till dom, så katterna ska vara hos fredriks mamma i natt, får se hur det går med milton.. stina har ju varit där några gånger förut. men det kommer nog gå bra! han börjar bli så dryg nu, måste nog ringa och boka tid för kastrering nästa vecka, stackarn :)
nu ska jag lägga lite tvätt i maskin, det är så skönt med egen tvättmaskin! Det är det enda negativa i nya lägenheten.. att vi inte kommer få plats med den, suck. men hon på kopparleden trodde att dom kunde fixa så att vi kan ha den i källaren. för tvättstugan är jättelångt bort, orka gå dit med masssa tvätt, nej då skulle man ha bil. Jaja, ska väl fixa tvätten nu och efter det dammsuga, trevligttrevligt!
pussochkram.



Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här...




Nu var det några dagar sen som jag skrev.. har inte några händelserika dagar direkt. Finns inget att skriva om.. jag tycker det är så grymt tråkigt att vara själv, vill att älskling ska komma hem. Men idag åkte jag iallafall till Grängesberg för att träffa han en stund :-) Var först till gammelmormor och fikade sen gick jag och mötte baby.. åt på stationskiosken sen gick vi till lägenheten för att ta kort på utsidan, efter det en promenix till pappa, där även Fredrik bor nu och två månader framåt (buhuuu!) Hann inte träffas speciellt länge för det går ju inga jävla bussar i dom här skitbyarna! Men jag är glad att det blev någon timme iallafall <3 kände nu när jag kom hem att det inte var bra att jag åkte dit, usch nu känner jag mig helt deppig.. fan jag vill flytta nu, känns så otroligt onödigt att jag ska bo själv här i en by jag egentligen aldrig ville flytta till och så bor fredrik hos min pappa. pallar nog inte att bo så här i två månader till.. ingen som kan skänka oss lite pengar så vi har råd med dubbla hyror? pretty please? eller ta över denna lägenhet?  :) ahh vi får väl lov att överleva så här nu, allt kommer bli värt det till slut :)

     

Test