Ditt innehåll här

Dagen är kommen (nästan)

och jag är helt slut, så här trött har jag inte varit på länge. Imorgon bär det iallafall av till nya lyan, vi fick nycklarna redan igår och vi har ett jättestort förråd och kan även ha tvättmaskin i källaren vilket känns underbart. Jag är så trött på att städa och plocka nu så jag kan spy, jag kommer fan aldrig mer flytta om man ska hålla på så här, haha.. men nu är det inte så mycket kvar, ska städa balkongen idag och göra rent i några skåp, sen får det allt duga.
Jessica kommer vid fyra tiden, då ska vi gå ner på byn och äta lite pizza.. jag har gjort rent ugnen och spisen så jag vill gärna inte skita ner det igen så det får bli lite flottig pizza idag =)

Igår höll jag på hela dagen, verkligen. Men jag tog en paus på nån timme för att fika med Fanni, vi köpte med oss fika från konsum och gick hem till henne, det var jättetrevligt och jag fick en jättefin väska av tjejen, tack så mycket sötnos, blev jätteglad! <3 den kommer jag få använding för. Kommer sakna Fannipanni och lilla Abbie, men vi får försöka träffas ofta iallafall.

              
Jag & Abbie

Nej om jag ska ta ett ryck nu kanske? Jag orkar verkligen inte men det måste göras, ska färga håret idag också, det hade jag nästan glömt bort =)
Får se om jag hinner blogga något imorgon, eller nej föresten det gör jag inte.. kommer inte ha internet på ett par dagar nu, så jag skriver väl så fort det är ordnat, och berättar hur allt har gått.
Ha det så bra gott folk!

!

Fredrik ringde Ubbe för ett tag sen och vi kommer få nycklarna imorgon eller på onsdag!
yayness.

Det kommer bli en dryg dag

Nu måste jag faktist börja med allt, det är så mycket kvar att göra. Mamma kommer iallafall hit med kartonger när hon slutat jobba, så kan jag packa i det sista. Jag har slängt i en tvätt i maskin, tänkte tvätta upp så mycket som möjligt för jag vet inte om vi kan ha tvättmaskin i källaren och det är hundra mil, ungefär till tvättstugan, så dit vill man ju knappast gå. Så vet inte när jag kan tvätta nästa gång. Ska putsa alla fönster idag, det var ett jävla tjat om fönsterputsningen =P
ah, en hel del att göra, ska hinna fika med Fanni imorgon också =) på onsdag kommer kusin vitamin, Jessica och sover över, det ska bli skojens, sista natten in this apartment =)
Jag läste nyss på aftonbladet.se att Green Day kommer till Globen den 11 oktober, den konserten ser jag fram emot. Jag längtar till klockan blir två så jag kan ringa och berätta det för Fredrik, han kommer bli överlycklig!

Helgen då... den var trevlig, i fredags gick jag och bejbi ner till hong kong och käkade lite och drack någon öl, det var riktigt gott, men dom slår inte china town i ludvika. I lördags tog vi en promenad till Nisses och köpte lite saker, det var ju sånt underbart väder då, sen när vi kom hem satt jag mig på balkongen och solade lite =)  på kvällen gick vi ut på gården till allt folk och tog oss nån öl/cider, men det blev lugnt för min del..
och igår blev vi bjudna på mat hos bejbs pappa, det var jättegott =)
Nu har jag inte tid att sitta här längre, ha en trevlig dag!

Heldag i Örebro

Jag åkte med kvart i åtta bussen in till stan igår morse och kom hem kvart över sju på kvällen, så det blev en heldag igår! Jag, Johanna, mamma och mormor åkte dit för att ge Ella lite paket för hon fyllt år och att shoppa en hel del på Ikea. Vi var säkert inne på ikea i fyra timmar, hur kunde det ta sån tid?! Men jag hade trevligt iallafall, jag köpte ett nytt databord, soffbord, en tvättställshylla och en vägghylla att ha i badrummet, svarta handtag till skåpluckorna i köket, bestickset, kökslampa, kaffekoppar, speglar, en lampa till tatuerandet och en hel del annat. Det gick bara på 2200 ungefär, det är billigt! =) Jag fick även min födelsedagspresent (lite tidigt men jag ville verkligen ha den), en stor matta som vi ska ha i vardagsrummet, mysmatta! Ska ta kort sen får ni se, jag skulle lätt kunna sova på den istället för i sängen, haha.
Efter Ikea så åkte vi till Varberga, hem till bror, Ella och Moa, Lina jobbade.. Det var skoj att träffa dom igen, det blir ju för sällan tyvärr.. =/ men det blir så när man bor långt ifrån varandra. Vi lekte med my little pony grejerna Ella fick av mig Johanna och Fredrik, hehe det tyckte hon var en bra present =)
Sen när det var dags att fara så skjutsade mamma hem mig ända till Smb, tack! Jag var helt slut när jag kom hem.. att man kan bli så slut av att shoppa? Det blev en tidig kväll!

     


Nu är jag fortfarande trött, känner mig väldigt seg, huvudvärk, tandvärk och ont i halsen, skoj! Jag som skulle fortsätta med fönsterputsningen idag men det har jag verkligen ingen ork med, hoppas jag känner mig bättre imorgon. Ringde till bärkehus i morse och fick tid för besiktning nästa onsdag kl 8.00 (!) hoppas det kommer gå bra.
Nu ska jag svara på Lorree's långa mejl! tjohej..
föresten så har det snöat i gränges idag, fyfan.


Fredagsmys

Bejbi kommer snart hem från jobbet och han ville ha massa mys så jag gick ner till shell nyss och hyrde film ("my best friends girl") köpte chips och lite godis. namnam, och så skulle dom åka förbi mc donald's och köpa med sig mat hem =) idag har jag iallafall skurat sovrumsfönstret det var grymt skitigt! Spacklat igen lite hål och målat över, börjar bli lite tomt här hemma nu =) har hållt på och fixat nästan hela dagen så nu ska jag slappna av med en folköl, alltid gott. Hoppas ni får en trevlig helg gott folk =)

Två veckor kvar!

Fy på mig vad kass jag är på att skriva här i bloggen, men det har inte hänt något speciellt. Under påsk var jag hemma själv, lör-sön så jag bjöd pappa, karina och min syster på påskmat, vilket var jättetrevligt! Fredrik var i Jönköping med Jimmy på bilmässa och när han kom hem på söndagen fick jag en jättefin t-shirt, miami ink, bild finns på min bilddagbok, orkar inte lägga upp några bilder här just nu så kika där om ni vill =)
Idag är det exakt två veckor kvar tills vi flyttar, det känns jättebra. Igår började jag städa ur lite skåp och packade två stora svarta sopsäckar med kläder, trodde inte jag hade så mycket, det är väldigt mycket som jag inte använder men jag är ju en sån där person som inte kan kasta grejer, vilket är drygt i sådana här tillfällen, för vi har massa kartonger hos pappa nu och jag har ingen aning om hur vi ska få plats med allt. Det är nog bäst att Fredrik får kolla igenom dom sen så kanske det blir lite mer grejer som ska till tippen =) Adressändring är fixat så nu är det bara besiktning kvar, jag ska ringa dit på tisdag nästa vecka tänkte jag. Wei, så snart är det dags! Jag har mycket att göra dom här två veckorna och det är bra, ska tvätta upp allt och putsa fönter, göra rent överallt osv.
Jag undrar hur katterna kommer reagera på flytten men det kommer nog gå bra, dom ska ju äntligen bli utekatter! Tycker egentligen inte om att folk ska ha innekatter och jag har aldrig velat haft det, men jag blev ju allt för kär när jag besökte katthemmet en dag =) dom är ju bara för härliga!
Dom kommer nog tycka det ska bli skoj att vara ute, fånga massa snusk djur och släpa in =)

Nu sitter jag och väntar på att kitchen nightmares ska börja, tycker det är ett ganska kul program, haha.. och snart börjar Hell's kitchen också, yay. Ska väl ta och busa lite med Milton nu så kanske jag får sova lite i natt..

Bästa vän

Sitter och tänker och funderar lite... vad tiden går fort! Känns nästan som det var igår som vi skrev i "Glutten boken", använde "Lukten good"-byxorna.. hur många ord och namn hade vi om allt och alla egentligen? Det var kul och det är bara bra minnen jag bär med mig. Vår lilla underbara Leik, en söt tamråtta som jag aldrig glömmer. Leik, hur kom vi egentligen på det namnet? aaw. Mycket skoj, mycket skoj... gävleresorna, allt damp..ibland önskar jag att jag vore yngre.
Fast vi inte träffas så ofta som vi borde, (men det beror faktiskt bara på att vi bor på olika ställen!) så kommer du alltid vara min bästa vän <3. twin.
den här sommaren tycker jag vi ska ta vara på, du och jag.


Jag är så lycklig med dig


Underbara värme

Idag har det varit en sån där underbart fin dag.. jag älskar verkligen solen och värmen just nu! Jag var in till stan idag och träffade Tove, vi lunchade på Chinatown, vilket var otroligt gott. Efter det gick vi lite på stan sen tog vi en promenad hem till henne, hon har ju en sån mysig lägenhet! Sen var det dags för mig att ta bussen hem, jag har iallafall haft en jättetrevlig dag och det hoppas jag att alla ni också haft!


Gamla bilder och fina minnen

Jag kollade nyss igenom mina bilder på lunarstorm och photobucket, åh så många minnen jag hittade. Tänkte slänga upp några av dom. Och hur har man sett ut egentligen? haha. var skoj att se alla dessa gamla fi-ula bilderna igen.


så såg mitt rum ut
en gång i tiden. Kladd!         Anna G & Jag 2006
       

AnnaA och jag i
8an, 9an? haha.
             

Mars05.
Det här var en härlig dag med bra minnen, ellerhur Johanna? Jag vann
en tävling som skulle vara en heldag med Good Charlotte, tyvärr blev det
bara en träff, men det brydde jag mig inte så mycket om just då. Underbart var det!


Jag kommer ihåg när jag
jag träffade Avril...     ...3 doors down....      och New Found Glory!
    

Och jag kommer aldrig någonsin glömma när jag och Anna var på Limp Bizkit konserten, mars04.
När vi båda fick komma upp på scenen. Fatta! Det är jag grymt mallig över än idag ;-) Inte varje dag man står och dampar på scen med Fred Durst.




Den här dagen var jag så grymt besviken och arg på Eminem, jag och Anna
som skulle på den konserten, idioten ställde in den någon dag före.
Hoppas man får chansen igen. För Eminem ska jag se så är det bara,
kan ju inte nöja mig med bara D12 heller ;-)

Sol sol sol

Funderar om jag ska gå ut i solen en stund, bäst att passa på nu när den är framme. Ska åka in till stan med trebussen och träffa min bejb. En mysmiddag ska vi ha!
Allt är äntligen fixat inför flytten med nytt elnät och grejer, så det är bara adressändring och besiktning kvar. Hoppas besiktningen kommer gå bra, jag är så grymt nervös. Köket vet jag att vi kommer få betala nya tapeter till iallafall, Stina har ju varit så duktig och klöst sönder tapeten på ett ställe. Men jag hoppas det bara är det som behövs betalas.



Nordens största (tror jag) Titanic utställning kommer till Stockholm maj-november, Anna vad säger du? Ska vi ta med lillfisRasse och åka dit? Vi som var så Titanic-kåta när vi var yngre. Eller jag är det fortfarande. Det skulle vara riktigt skoj tycker jag! =)

Test