Ditt innehåll här

Ge mig !!



bland annat...

Sista Maj


Imorgon är det juni. JUNI. Vad härligt! Jag tror att junimånad kommer bli helt underbar.
Solen skiner och det har den gjort så gott som hela dagen, så idag har jag setat ute ett bra tag :) Helgen har varit bra, en mycket trevlig lördag var det! Askalas och Stopet blev det också, men vi köpte ingenting där inne så det var väl bra det. Dansade en hel del och träffade på massa roligt folk.





Söndagen var däremot inte rolig alls.. Väldigt bakfull var jag och all ved kom! Men en kräka och en pizza och jag var på topp, haha. Men drygt var det.. jag hade jävligt ont i ryggen imorse men det är mycket bättre nu. Det är bara ett lass kvar som kommer i veckan, gud vad skönt att ha allt det avklarat! EN månad kvar!

Saturday


Vad trött jag är idag! Förstår inte varför. Jag tog det lugnt igår, drack endast fyra öl och sov säkert vid ett-halv två. Så kan det vara! Jag och Fredrik var hemma hos pappa igår kväll, Thomas och Carina kom också dit, trevligt trevligt.
Det var meningen att vi skulle få ved och hålla på med den idag, men det ser inte ut som det blir något utav det. Segt! Jag hoppas verkligen allt kommer senast imorgon förmiddag så man kan börja någon gång, det tar nog sitt lilla tag! Klockan 18 ikväll ska vi vara hemma hos Maria och Micke, lite folk samlas utanför oss halv sex sen tar vi en promenix till Öraberget. Jag tror och hoppas det blir en trevlig kväll.. :) men jag får se om det blir lugnt ikväll med, jag orkar inte vara död imorgon om vi ska stapla ved.
Det är ju både Stopet och Sussi's ikväll, men vi avstår från det för vi är lite småfattiga. Spar oss till nästa helg, vad vi nu ska hitta på då :)

sinnu

Jag gick ner till Ica.
Men i onödan känns det som.. buhuu. Bikinitrosorna och shortsen var bra! Men överdelen... nej. För liten. Eller för konstig bara. Gillade den inte alls. Var inte det minsta pushup heller och jag som redan har sådana minisar behöver lite pushup, den här bara plattade till allt. Jag får nog ta och skicka tillbaka den för nå nya tuttar har jag inte råd med. haha nejdå. Jag får se vad Fredrik säger, men det hade ju varit sött med en likadan överdel som underdel. Vilka problem vi tjejer kan ha.

28 maj 2010


Fredag!
Solen skiner! Sken! Det är alltid ett stort moln över Grängesberg! Förstår inte. Förhoppningsvis försvinner det snart så man kan sätta sig i solen en stund och försöka få lite färg.
Min bikini har kommit nu, den ligger och väntar på mig på Ica. Jag tror jag lär ta en promenad ner, jag kan nog inte vänta tills vi ska åka till stan vid fyra. Jag är allt för nyfiken! :)
Jag tror jag ska ta och storhandla idag, vi ska åka med pappa in till Systemet när han slutat och då skulle jag ju kunna hoppa av vid MM.. ja, så får det bli!

Denna fredag blir lugn. Imorgon är det partaj hemma hos kusin Maria, det ser jag fram emot. Ska inhandla lite alkohol till nästa helg, åhh.. då är det den 4:e :) på lördagen är det drakbåten i Smedjebacken men jag vet inte om jag ska följa med Fredrik. Känner inte för att träffa alla gamla "vänner" där. Dom har inte varit här på ett år (jo, två st)  inte ens hälsat på en snabbis, så varför ska jag dit? Jag kan följa med om vi får med oss några vänner härifrån OCH att jag kommer hem på kvällen. Natten.
Det visar sig!

Nej, jag lär fan gå ner till Ica nu.

Happy Birthday!




nighty night

Nu har jag äntligen lyckats få in katterna. Milton är duktig och kommer oftast på en gång när jag ropar. Flisen springer iväg så fort jag ska ta han. Det är drygt! Men han har ju fått en ny kompis nu så.. that's why :)
Erik och Desiré åkte hem för en stund sedan, vi åt pizza och kollade på "Breathing Room", vi kan fan inte välja en bra film alltså. Nästa gång vi ska se en film måste den vara bra!
Nu ska jag kolla lite på tv innan det blir sängen för mig. Nighty!


Tatuering

Nu har jag (vi, Fredrik hjälpte mig med ifyllning, fick så ont i ryggen) tatuerat klart Pontus!


vi gjorde det översta nu, det andra gjorde Fredrik för jättelängesen!

onsdag

Vi har nyss varit nere i förrådet och fixat lite. Önskar jag bara kunde slänga allt! Nej, men det blir nog bra det här.. bara vi får undan sofforna och lite andra stora grejer så man får mer plats där nere :)
Annars idag har det inte hänt så mycket.. cyklade ner och handlade lite, nu håller jag på och tvättar men känner att det är dags för mat snart!
Pontus, en gammal klasskompis kommer hit sen och ska bli tatuerad, det blir trevligt! Nu kurrar magen, skriver kanske sen.. :)


26 maj 2010

Det är den 26e idag, exakt en månad kvar tills jag fyller år. 23 bast. Det ni! Känner mig fortfarande som 18. Under morgonen har jag beställt en jättesöt bikini. En tidig födelsedagspresent från älskling :)



Jag var tvungen att beställa dom söta shortsen också! Hoppas verkligen storlekarna är perfekta.
Passa på att beställ kläder från Bubbleroom du också! Idag och imorgon är det fri frakt.

ZzZzzz...

fyfan vad trött jag är. jag vill sova. men kan ju inte göra det nu heller. jag är hungrig. jag vill ha filé oscar från chinatown. men. jag får äta äckliga nudlar istället. godnatt.

25 maj 2010

En liten uppdatering.

Jag är så gott som frisk nu, lite hosta bara men jag står ut :) Fredrik kom hem från jobbet för ett tag sedan, nu är det hans tur att vara sjuk. Stackarn.
Lördagen spenderades ute i det härliga vädret, på kvällen gick vi hem till pappa för att grilla med Johanna, Martina och Petra. Blev några cider och lite annat och KUBB! Det gick inte så jättebra för mig, syster & Martina.. haha men kul var det!

  



Senare gick jag och Fredrik hem till Marie och Stefan, det var lite folk där! Men jag blev inte så långvarig, gick hem vid ett-halv två någongång för jag var så jävla trött. Somnade som en stock och vaknade inte när Fredrik kom hem vid fyra tiden :)

Söndag.. Ja, då kom kusin Jessica ner och vi åkte till konsum och inhandlade ingredienser till tacogratäng! Det är för jävla gott :) och så hyrde vi en film, "Äntligen midsommar".. den var väl helt okej, men jag vill nog inte se den igen. Efter filmen fick vi tråkigt så vi tog bilen och åkte runt en sväng.


(hahahahahaha)

Igår var det måndag och då gjorde jag en hel del! Jag tvättade upp täcken, kuddar, annan tvätt. Packade fem kartonger, nu har man iallafall börjat packa och sortera lite smått, vi har så jävla mycket så det är lika bra att börja i tid! Pappa kom förbi en sväng och hälsade på innan jag, Fredrik, kusin, Erik och Desiré åkte in till stan för att äta glass. Och Subway. Det fick bli Mc Donald's glass för allt var stängt, haha men det funkade det med :)

OCH sen. Badade Erik och Fredrik.. skulle jag aldrig ha gjort, fyfan vad kallt, haha :) (kanske därför jag har en sjuk karl hemma nu?:)





Efter badet hyrde vi film och åkte med hem till Erik och Desiré, ännu en rätt 'dålig' film, "Närkontakt" tror jag den hette. Jag som ville bli lite rädd, den var mest bara seg. Men jag ser fram emot tältningen, då blir jag nog rädd! ;) Vi kom hem rätt sent och försökte få in kattfan Flisen vilket tog ett bra jävla tag, jag somnade kanske vid ett och kunde inte somna om efter Fredrik gick upp klockan fem. Så nu är jag bra jävla trött. Tatuerade i morse vid tio och ska tatuera halv fyra också.. ingen lust, men jag lär väl! Ska tatuera imorgon också, sen får det vara bra för den här veckan. Jag får så ont i ryggen! Lite massage tack.

22 maj 2010

Sol! Sol! Sol!
Vilket bra humör man får av sol!
Fredrik står och dansar här brevid mig till Rockabilly musik, hahaha. Tyvärr är han inte SÅ duktig. Det ser mer ut som om han fått elchocker. Vi får lyssna på sån här bra musik hemma idag för det blev tyvärr inget Linde, men så kan det vara. Jag är inte bitter. :)
Snart ska vi gå ner och handla lite och så kanske det blir en mjukglass också.. om jag fått tillbaka smaken. Hatar att inte känna någon smak, jag vill dricka öl ikväll!

puss och kram och nyp i stjärten.

Bal 2010


Jessica var vackrast av de alla, här kommer några fina bilder från denna fina bal!






bye



nu åker jag alldeles strax till stan för att kolla på balen !

21 maj 2010

Fredag idag och det är inte vilken fredag som helst!
Idag är det nämligen studentbal och min kära kusin Jessica ska på den. Hon kommer vara den vackraste av alla flickor där :) Jag ska självklart in till stan och kolla och kommer ta massa kort som jag lägger upp här senare idag. Synd bara att det inte är så fint väder men jag hoppas verkligen dom klarar sig från regn!

Ah det blir nog bra det här :) Lycka till!

* * *


Sol

Nu har jag precis kommit in efter en stund i solen! Satt mig ute och solade så fort jag kom hem från gammelmormor. Som sällskap hade jag en folköl, klubbor och en gammal korsordstidning. Fint! Men nu har det mulnat på, får hoppas vi klarar oss utan regn :)



Ska ta mig en dusch nu sen vettefan vad som händer och fötter.

20 maj 2010

God morgon, vi gick upp halv åtta i morse. Fredrik jobbar 10-19 idag istället för 14-23. Skönt! För fyfan vad tråkigt jag har på kvällarna. haha. Snart, eller om en stund ska jag ta mig en promenad ner till gammelmormor. Johanna ska städa där så jag går ner och fikar när hon är klar :) annars har jag inga planer för idag. Men något ska jag väl hitta på iallafall!


(gammal bild)

Simple Plan


duktig flicka


Fan vad duktig jag har varit idag! Jag har hunnit med en hel del och det känns skönt som fan, men mina fötter mår inte så bra nu, får så ont i stackarna när jag står och går hela dagar. MEN skit samma. Jag har bakat också, först tänkte jag göra en sockerkaka men det är ju så tråkigt så det fick bli kladdiga chokladmuffins :) Jessica har nyss varit här och vi tröck i oss två var, fint det!
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar sen får det bli soffan resten av kvällen om inget annat dyker upp.

19 maj 2010

Idag känner jag mig som en helt ny människa! Mår riktigt bra idag :) Jag har nyss varit nere i förrådet och försökt rensa lite, men jag vet liksom inte vart jag ska börja, det finns så mycket skit och annat! Jag har ju så jävla svårt att kasta saker, jag har bra minnen för nästan alla mina saker där nere, haha. MEN jag lär väl. Kasta alla gamla minnen och gå vidare med nya :)
Fick iallafall ihop två kartonger som ska slängas.. wow! Fortsätter imorgon innan Fredrik går till jobbet, jag lär ha hans hjälp med sofforna som står där. Och så måste han tvinga mig göra mig av med vissa saker. haha, det blir nog bra det här!
Nu ska jag damma, dammsuga och torka golven. Idag är det fart i mig! Tvättar gör jag också. Föresten så har vi fått ett par som är intresserade av vår lägenhet! Hoppas, hoppas. Jag vill flytta från västra NU!

STOR puss till alla mina underbaringar ♥

YouMakeMeHappy


 

Jag tog en promenad med Anna, Micke och Rasmus idag, mycket trevligt lär jag säga. Skönt att prata av sig lite :) Jag har gått mycket idag, ner till station i morse och i skogen, eller vad man ska kalla det. Det är ju underbart att vara ute när det är så här fint väder.



Jessica var nyss här på besök, vi tjålade och kollade på tv. Sen ringde Erik och sa att jag skulle gå ut. Han och Desiré kom hit med en stor påse klubbor till mig! Jag har nog fått världens finaste vänner ♥ Tack! Blev verkligen jätteglad och nu mår jag mycket bättre.



Ni som inte vet vad det handlar om kommer heller aldrig få veta.


töjning



ett öra klart! den här storleken får räcka, det är lika som jag hade för något år sedan.
jag töjer det andra örat.. en annan gång :P

17 maj 2010

Idag är det sjuttonde maj och det är Flisen's födelsedag! Lillen fyller hela 2 år idag :D



Jag och älskling var i stan tidigare idag, vi åt frukost på Subway.. trodde det skulle vara rätt äckligt men så fel jag hade. Det var riktigt gott! Jag åt en med kyckling.. Efter det.. blabla, senare tog vi en vända på stan, köpte katternas favoritgodis på djuraffären, klart Flisen ska ha massa godis på hans dag! Det blev en vända till bolaget också, köpte några cider jag tänkte dricka på lördag men nu kanske det inte blir Linde och då blir jag jätteledsen i ögat ;(
Nu ska jag ta reda på massa tvätt, dammsuga och plocka lite. Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt på en gång.. sen kanske jag tar och går och hälsar på Anna och min gudson lite senare om folket är hemma :)

Helgen

Bloggtorka... nej, ingen ork att blogga helt enkelt. Helgen blev som jag sa, tro det eller ej, den blev lugn! För min del iallafall. I fredags blev det bara tvkollande och mys och igår åkte jag, Fredrik och Jessica en sväng till Kupolen. Det blev en riktigt rolig liten tripp, men vi har ju alltid så kul tillsammans :D ♥
Jag hittade tillslut lite kläder, men fan, det fanns inte mycket snyggt nu..



Linnet prövade jag inte och det sitter sjukt konstigt, jag måste försöka sy in det på något vis. Jag älskar skjortan och det röda linnet, jag tänkte ha det på mig på lördag :) och så det där snygga halsbandet med ankare. Jag köpte även lera, sån där man har i ungnen så det stelnar, jag har nämligen gjort töjgrejer till öronen! Lika bra att töja dom igen för det ser ju förjävligt ut nu..
När vi åkte så stannade vi på MM och köpte lite färdkost, åh det kändes som vi skulle på semester!



Igårkväll åkte Fredrik hem till Widde som fyllde år och jag gick hem till pappa en sväng, senare gick vi ner till Marie och Stefan men jag blev inte långvarig. Tre öl drack jag, go me! Sen gick jag hem, lade mig på soffan och åt chips i min ensamhet.
Nu sitter jag i soffan igen och glor på tv, funderar om jag ska hoppa in i duschen, har inte duschat på X antal dagar. Mys!

Tatuering



Jag tatuerade sötIda i fredags!

kryssning



Jag skulle vilja åka på en kryssning snart med mysiga vänner. Det var allt för längesen nu.. förut åkte vi ju jämt. Ska allt samla ihop ett litet gäng så man kan åka någon helg framöver :)

14 maj 2010

God morgon!
Fredag idag.. känns som måndag! Men skönt för hela den här helgen kommer bli lugn och nu jävlar ska den bli det. Känns bra! Mormor och Martin kommer hit om en stund, han ska låna nån kabel till xbox och imorgon ska jag, Fredrik och Jessica förhoppningsvis till Kupolen en sväng, ska bli trevligt! :)

Jag kollade nyss på Bella & Tyra show från igår, Kissie var ju gäst och hur dum i huvudet kan man vara? haha jag tyckte det var jätteskämmigt att kolla. Aja, så kan det vara.. nu måste jag ta och fixa lite här hemma innan dom kommer, det är rätt stökigt efter onsdagen :)

13 maj 2010

Hola, que tál?!

Idag mår jag lite smått kasst men fan så trevligt jag hade igår, haha. Lär göras om.. busade lite på lunarstorm och msn ;D Före det så tatuerade jag pappa och sen Erik, det blev riktigt fint :) Även jag fick mig en tatuering också! Men vi gjorde aldrig klart pistonloggan igår, det hinns :P



Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig.. men nu måste jag resa mig upp, lär bajsa och äta något sen vill jag kanske åka någonstans :) haha pusspuss

nighty



god natt ♥

ludervika

Jag följde med Jessica till stan en sväng idag och det blev några inköp faktsikt.. på vero moda (jag vet det heter inte så) var det ju 40 % rabatt på allt i hela butiken, så där köpte jag mig en supersöt klänning och på Kappahl köpte jag ett halsband och ett armband för halva priset :) Fredrik fick en t shirt men den var tyvärr för liten.. men men, så kan det vara! :P



nu sitter vi och väntar på segErik, har vi tur kommer han innan julafton :)

12 maj 2010

Goooood morgon! Sov ända till kvart över tio idag, det var längesen en vardag! Men jag har sovit så jävla dåligt i natt.. that's why. Jag ska ta och slänga i mig lite frukost snart sen ska jag ta och göra lite plättar innan jag hoppar in i duschen. Har jag tur när Fredrik kommer hem så får jag min arm lite ifylld. Har även ritat upp en koifisk som jag ska ha där.. men vill egentligen inte tatuera underarmen, tycker det gör så sjukt ont :( Senare kommer Erik och jag ska tatuera honom och han ska göra klart piston head loggan på mig :) tror pappa också skulle komma men idag är han reserv, han får någon tatuering om jag har tid! haha inte ofta han står som reserv :D
Nej, nu ska jag ta mig en kopp te och en smörgås, hörs sen!

...

Jag har tråååkigt. Sitter och väntar på Fredrik, han åkte med Erik till Örebro för att kolla på en bil eller något för ett bra tag sen.
Var iallafall och kollade på familjen Östlund/Strand's lägenhet och den var mysig och fräsch :) och den låg bra också.. det blir nog bra! Efter Kyrkbacken åkte vi upp till pappa en snabbis och hämtade en nyckel hem hit, smart att Fredrik tog med sig nycklarna.. men tur att pappa har en reserv annars hade jag blivit tokig! ;) Just nu sitter jag och kollar på tv men det är verkligen bara skit hela kvällen. Men jag överlever nog!

happy




Jag känner mig glad idag, vet inte riktigt varför men det är ju bra :) Har nyss haft besök av kusin Jessica, alltid lika trevligt att bara sitta och prata med henne :) Och snart ska jag tatuera grannen och efter det ska jag få följa med kusin och kolla på deras lägenhet, spännande!

11 maj 2010

Jag är uppe före tuppen idag! Drygt.. kunde inte somna om när Fredrik gick upp så jag har varit vaken sedan fem. Och jag har ingenting att göra förrän på em. Jag kanske ska ta och kolla på den där skräckisen jag inte fick se igår.. fast det vore ju trevligt med lite sällskap, tror den är rätt scary, haha. Jaja... jag hittar nog på något.
Å, glömde ju skriva att Stina var jättemodig igår och var i köket när Betty var här, hon har blivit så tuff min lilla tjej :) ♥

frysen

Idag tatuerade jag Lisa's syster, ett motiv hon ritat själv.. den gick bra fort att göra och efter det tatuerade jag Fredrik. Jag ska tatuera imorgon och på onsdag också :)



Just ja, jag fyllde ju i en av Erik's tatueringar också.. det gick skitfort :) sen efter det gick vi ut på en promenix med Betty och den promenaden varade ett bra tag och fan vad jag fryser nu.. kom in för typ 40 min sen. haha.. men det gör ingenting, finns ju varma täcken ;) god natt! puss.

10 maj 2010

Kass uppdatering, I know. Men det brukar bli så under helgerna :P
Igår var jag rejält sliten... mådde illa så gott som hela dagen men det var det värt för fan vad kul jag hade i lördags! Efter lite Erik-tjat åkte jag, Fredrik och Jessica ner till Lillan som hade 50 årsfest. Nästa fest där kommer bli våran inflyttningsfest :) Jaja.. haha vet faktiskt inte vad jag ska skriva om lördagskvällen, det blev som vanligt dans, skratt, tjål och.. hrmpf, en mysig lek. OCH så blev klockan vid halv sju när vi kom hem. Varför blir det alltid så sent? Bjuder på lite bilder här och nu.

 









stuff

tatueringen och the new stuff

torsdag

Nu sitter jag och kusin hemma hos mig. Vi har varit till Lyviksberget.. Jysk har ju lagerrensning och det blev lite grejer därifrån faktiskt, kan fixa bild sen om jag orkar :) det blev även en vända till dollar och såklart köpte jag massa godis, bad bad men vafan man behöver ju inte äta upp allt på en gång ;P

Snart ska jag tatuera pullan's kompis Mathilda.. hon är nog här när som helst :)

lägenhet


Ta en liten
Lookie!


Andra Avenyn

Jaha då har sista avsnittet gått.. hade ingen aning om att det var det absolut sista avsnittet ikväll men det känns fan skönt. Allt slutatade som jag ville förutom en grej som jag tror alla andra också ville skulle sluta annorlunda. Meeeen det är ju bara på tv ;D

- - - - -

Nu har jag varit hemma hos Anna och busat och läst bok med Rasmus :) det var riktigt roligt!
Lite svårt var det att ta bild när ungen inte är still en sekund, hehe sötnosen ♥



Nu har jag mina funderingar på att gå upp till kiosken.. vore gott med något gott. Men nej, jag ska försöka strunta i det, det blev sjukt mycket onyttigheter under helgen så det räcker och blir över. Föresten så glömde jag berätta att jag är en sån snäll flickvän, i morse när jag väckte Fredrik hade jag gjort ordning äggröra och bacon till honom.. ååå så glad han blev :) det ni!
Ikväll är det Andra Avenyn och det måste jag kika på! Men tycker det börjar spåra ur nu..

5 maj 2010

Höj höj!
Tatuerade klart för ett tag sen.. ska fixa lite hemma nu innan jag traskar upp till Anna :)


blöö

Pysslat klart.. det blev bara tre kort. Weho.. men pappa kom, sen åkte vi ner och pantade och slängde massa burkar och flaskor och efter det åkte jag med hem till han och fikade. När jag kom hem hann jag göra ett kort innan mormor ringde. haha men trevligt att prata och göra något annat, tiden gick fort ändå! :)



nu är jag trött och hungrig så jag tänker faktsikt ta mig någe att äta och slänga mig på soffan! ser fram emot morgondagen, först tatuera sen gå och hälsa på bästis och min gudson ♥

4 maj 2010

Jag håller på och städar här hemma, har precis dammat klart så nu är det bara golven kvar, skönt! Kom just på att det är maj.. men det känns det inte som. För ett år sedan, den sista april flyttade vi hit så nu har vi bott här i över ett år och fan vad tiden har gått fort! Helt sjukt... får hoppas maj och juni kommer gå lika fort så vi får flytta in i huset någongång! Jag längtar så.. och så vill jag ha våran inflyttningsfest nu nu nu, har redan lite planeringar :)
Milton har varit duktig idag och tagit in två döda möss, han är snäll som kommer hem med mat. haha. Imorgon kl tio ska jag tatuera en Marie, sen ska jag tatuera två st på torsdag också. Det har blivit massa tatueringar nu vilket är skitbra, man blir bara bättre och bättre :) Jag måste få alla mina klara snart också.. har några halvklara. Det blir lätt så när man har egen tatueringsmaskin.. att man bara vill ha nytt hela tiden.
Tänkte att jag skulle vara lite social imorgon, tror Jessica kommer och vi ska rita upp hennes nästa tatuering och
Anna Anus, kan jag komma och hälsa på en sväng imorgon? :) Var ett tag sen nu :/ (i have a secret to tell)

Jaja det blev ett liten blandat inlägg.. nu ska jag dammsuga och torka golv!

Maria

Jag hittade Maria Montazami's blogg precis :) Den lär man ju följa!
 
 


Tatuerat



Idag har jag tatuerat Petra och Lisa :) fyllde även i en jag gjorde på Petra för typ.. vad sa vi? två år sedan :)
trevliga flickor!

3 maj 2010

Jaha om man ska ta och skriva en liten uppdatering om helgen nu då... eller det får bli mest bilder, är fortfarande lite för seg för att skriva massor :P

Var ju på inflyttningsfest hos Erik och Desiré i fredags, mycket trevligt var det, jag hade skitkul :) massa dricka, tjål, grillat, kast med stövel haha, dans.. Jag och Fredrik var hemma halv sju på morgonen.. sov fyra timmar den natten.. morgonen.











Lördagen...
åkte ner och åt pizza på stopet med Fredrik, Erik, Dess, Johan och Leif, efter det åkte vi med dom hem och kikade på film, Hostel. Kom fram till att vi skulle festa även denna dag. Jag och Fredrik åkte hem.. och nån timme senare kom resten. Pappa kom även han :) Johan fick sig en tatuering... och mycket senare åkte vi ner till futten, det var knappt en människa där. När dom stängde åkte vi efter många om och men med hem till Erik på efterfest.. både Fredrik och Erik somnade efter ett tag, haha :) kommer inte riktigt ihåg vad klockan var när jag la mig men vaknade iaf kl sju, väckte karln och så cyklade vi hem till våra bebisar :)



det var det jag orkade skriva nu. pusspuss

öööhh

är mer död än levande idag. kom hem halv sju i morse.. så kan det gå :D kul hade jag! nu fortsätter festen......................


Test